Oslo Vikings følges tett i TV-serie til høsten!

Til høsten går TV-serien «Alt for laget» på TV3, hvor noen lag fra forskjellige idretter står i fokus når kameraene er med dem i garderoben, på treningsfeltet og ikke minst på kamp.

En av idrettene som står på programmet, er amerikansk fotball. Det er Oslo Vikings som i disse dager har gleden av å bli fulgt tett, og hvor resultatet blir å finne på fjernsynsskjermene rundt om i det ganske land utover høsten.

Oslo Vikings. Foto: Max Emanuelson

Også andre idretter er del av serien, hvor undervannsrugby og forskjellige nivåer av sukker-fotball er representert i tillegg til altså amerikansk fotball. Det er Warner Bros som produserer serien for TV 3.

Det er ikke første gang det er laget en TV-serie hvor et norsk lag er et sentralt fokus. Det ble f.eks. laget en egen TV-serie om Lura Bulls for noen år siden. TV-serien «Alt for laget» er imidlertid på en landsdekkende kanal i form av TV3, noe som må kunne forventes å ha et større nedslagsfelt enn det vi har sett i tidligere tilfeller. Det skal bli spennende å se om det får noen betydning for rekruttering både til Oslo Vikings og sporten generelt her i Norge.

Som et minimum vil det kunne bli et svært interessant innblikk i en av Norges fremste klubber innen sporten, og ikke minst fine minner festet til film å ta med seg for de involverte!

Du kan lese mer her:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x