Poengtrekk gir endret sluttspillsbilde i NM!

Trolls og Bulls skifter plass til tross for innbyrdes oppgjør. Foto: Cecilie Hagen

Mandag presenterte vi deg for sluttspills-scenarioene i forbindelse med NM-sluttspillet. I dag ble serietabellen oppdatert med en aldri så liten bombe: På grunn av manglende dommere er Lura Bulls fratatt 1 poeng. Dermed forbigås de på tabellen av Vålerenga Trolls som tok seier i siste hinder når de slo Åsane Seahawks i Bergen i går, og det selv om Bulls vinner på innbyrdes oppgjør mot Trolls når begge er 1-5.

Det sistnevnte har imidlertid ikke noe å si; det er antallet seriepoeng som teller, og der har Vålerenga Trolls nå 2, mens Lura Bulls ikke har 2 fordi de er fratatt 1 poeng, men altså da kun 1 poeng. Dermed står vi igjen med følgende tabell:

Bulls, som er pålagt å ha 6 dommere i år, hadde 5. Dermed er de som allerede nevnt trukket 1 poeng og står med 1 istedenfor 2.

Det er en kamp igjen i Eliteserien; Eidsvoll 1814s tar i mot Oslo Vikings kommende helg. Uansett utfall der er det ingenting på banen som kan endre tabell-rekkefølgen. Vi skulle gjerne sagt at det ikke foreligger andre faktorer, men har brent oss på den før. Sannsynligvis er det ikke andre faktorer som spiller inn (vi har sjekket med forbundet, som ikke er kjent med noe mer som skal kunne påvirke), og da blir semifinalene som følger:

  • #1 Oslo Vikings vs. #4 Vålerenga Trolls
  • #2 Åsane Seahawks vs. #3 Eidsvoll 1814s

At tabellen oppdateres så sent med informasjon som utvilsomt endrer en del planer for spillere og andre involverte rundt omkring -spesielt vil vi tro potensialet for problematikk rundt det foreligger hos Vålerenga Trolls- og er nok ikke like enkelt for alle. De tre klubbene som treffes direkte av endringen; Oslo Vikings, Lura Bulls og Vålerenga Trolls, ble informert i ettermiddag. Informasjonen skulle egentlig vært ute før, men slik vi forstår forbundet har en anstrengt ressurssituasjon gjort sitt til at man ikke har maktet å få det på plass tidsnok.

Uansett; avgjørelsen er tatt, og semifinalene er satt.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x