Solid trenerkompetanse kommer til forbundets Dommer & Coach Clinic!

Samme helg og samme sted som årets NM-finale for U19 finner sted, avholdes også forbundets Dommer & Coach Clinic, hvor mange av landets fremste dommere og trenere samles for å lære av hverandre og innhentede forelesere. I tillegg vil det nok være litt sosialt samvær, og ikke minst skal man overvære NM-finalen for U19.

Geoff Buffum. Foto: Florian L. Schellhorn

Under årets arrangement er det, som i fjor, hentet inn solid kompetanse til å forelese om forskjellige emner. Blant kapasitetene som tar turen til Hamar 3-5.november finner vi også velkjente Geoff Buffum. Han er trener for sveitsiske Calanda Broncos, men har tidligere også vært trener for Østerrikske Swarco Raiders, og Eidsvoll 1814s. Amerikanske Buffum er kjent som en av de dyktigste trenerne i Europa, og det er ikke uten grunn at han besitter nasjonale mesterskap fra tre forskjellige nasjoner, samt har vunnet det europeiske klubbmesterskapet i tillegg.

Kim Ewé.

Buffum skal forelese om angrepsspillet samt det å bygge opp en klubbvirksomhet. En som også skal forelese om det sistnevnte, men samtidig fortelle forsamlingen en del rundt forsvarsspill, er danske Kim Ewé. Han har svært lang fartstid fra Danmark, og har vært en markant trener der i mange år, både på klubblag og landslag. Som klubbtrener er han nok mest kjent fra Søllerød Gold Diggers, og han har en rekke nasjonale mesterskap bak seg fra dansk amerikansk fotball. I tillegg har han vært importtrener i Italia, og de aller ivrigste norske trenersjelene har sannsynligvis kjennskap til det via bloggen Ewé skreiv mens han oppholdt seg i Italia og var hovedtrener for Castelfranco Cavaliers.

Norske trenere kan med andre ord se frem til noen virkelig spennende foredrag fra et par personligheter som samtlige kan lære mye av!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x