U19: Seahawks trekker seg fra bortekamp mot Trolls!

Kan ta et kne en uke til: Vålerenga Trolls. Foto: JM Henriksen

Årets siste seriekamp på U19 for Åsane Seahawks og Vålerenga Trolls, utgår. Laget fra Bergen tar ikke turen over fjellet, og henviser til spillermangel som årsak til dét. Seahawks har hatt et lavt antall spillere på både hjemme- og bortekamper gjennom hele sesongen, og ved siste hinder var det altså stopp før man i det hele tatt kom på banen.

Vålerenga Trolls la ut informasjonen om denne situasjonen på sin hjemmeside i går, hvor det også blir nevnt at Seahawks sine skader og andre forfall fra spillere underveis i sesongen er en medvirkende årsak til at Åsane er i den situasjonen de er i nå før siste seriekamp.

Dette er første seriekamp Åsane Seahawks trekker seg fra i årets U19-serie. Fra før av har laget en seier på walk-over, ettersom Gjøvik Swans ikke møtte opp til lagenes kamp i Bergen. Nå er det altså Seahawks som trekker seg fra bortekamp, og dermed vinner Vålerenga Trolls 35-0 på walk-over.

I sin artikkel skriver også Trolls at:

Det er selvsagt kjedelig at det ikke blir noen kamp, men trenerstaben har vært forberedt på at det var sannsynlig at denne kampen ikke kom til å bli spilt allerede fra oppsettet kom ut.

Det er lenge siden oppsettet kom ut, og en slik tvil til motstanderes oppmøte i et seriespill såpass lang tid i forveien vitner nok om at norsk amerikansk fotball har en del utfordringerblant annet U19-nivået.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x