Tidligere Saints-spiller Will Smith skutt og drept

Will Smith drept - Aftenposten 20160410
Faksimile fra Aftenposten

I går kom den tragiske nyheten om at den defensive linjespilleren Will Smith ble skutt og drept i New Orleans lørdag. Smith spilte for Saints hele sin NFL-karriere, som varte fra 2004 til 2013. Både Will Smith og hans kone ble skutt i hendelsen lørdag, som skjedde i forbindelse med en trafikk-krangel.

Når disse ordene skrives er det fortsatt ikke gått et døgn siden Smith sist ga lyd fra seg i sosiale medier via denne meldingen på Instagram og Twitter:

Will Smith hadde en svært solid NFL-karriere, og var på et tidspunkt i karrieren regnet som en av de klart beste defensive linjemennene i NFL. Han ble valgt til Pro Bowl i 2006, og vant Super Bowl med New Orleans Saints i 2010 (2009-10 sesongen). 2009-sesongen var statistisk sett hans beste, da han blant annet endte med 13 sacks det året. Smith ble i sin tid draftet i 1.runde av NFL-draften 2004. Han spilte for Saints hele karrieren, om man ser bort fra en forsesong hos New England Patriots i 2014. Smith spilte aldri seriekamper for Patriots.

Will Smith drept - VG 20160410
Faksimile fra VG

Norske aviser er blant de mange som har fått med seg den tragiske hendelsen, og du kan lese mer om saken hos henholdsvis VG og Aftenposten:

En noe mer dyptpløyende sak finnes hos CNN, som har oppdatert saken jevnlig siden nyheten først sprakk:

34 år gamle Smith etterlater seg tre unge barn.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x