U15: Starfighters trekker seg fra hjemmekamp kommende helg!

Til helgen skulle Lillestrøm Starfighters spilt hjemmekamp mot Oslo Vikings i U15-serien. Slik blir det ikke. Starfighters sliter med antallet spillere, og kommende helg er det ikke nok til å stille til kamp. Lillestrøm har derfor trukket laget fra den aktuelle kampen.

Fra Lillestrøm-hold presiseres det at man ikke trekker laget fra serien, men fra denne ene kampen. Det betyr at Starfighters sine resterende kamper, inkludert hjemmekampen mot Vålerenga Trolls i midten av oktober, skal gå som planlagt.

Etter det Amerikansk Fotball erfarer er det blant annet avvikling av høstferie som gjør at spillertallet er lavere enn det som skal til for å spille 9-mannsfotball, slik man gjør på U15-nivået. Slik vi forstår det blir kampen ikke omberammet, men tapes på walk-over og regnes dermed som ferdigspilt i serieoppsett og tabell.

Fra før av har Åsane Seahawks trukket laget underveis i U15-serien, mens hele tre påmeldte lag (Kolbotn Hunters, Kristiansand Gladiators og Lura Bulls) trakk seg i månedene før seriestart.

 

Tidligere saker om årets U15-serie:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x