U17: NM-gull til Eidsvoll 1814s!

NM-gull på U17 for 3dje år på rad: Eidsvoll 1814s. Foto: Lise Theodorsen

Årets første NM-medaljer er utdelt. Det var U17-finalen, og bronsefinalen, som gikk av stabelen på Frogner stadion tidligere i dag. I bronsefinalen slo Vålerenga Trolls motstander Tønsberg Raiders i et svært scoringsrikt oppgjør, og i finalen var det suverene Eidsvoll 1814s som slo finalemotstander Oslo Vikings i det som ble en ujevn kamp.

Eidsvoll 1814s hadde på forhånd et klart favorittstempel, og innfridde også når NM-gullet stod på spill. For tredje året på rad gikk U17-gullet til Eidsvollingene. I finværet på Frogner stadion tok de ledelsen i 1.periode og beholdt den resten av kampen. Om vi forstår forbundets oppdateringer av resultattavla riktig, så stod det 29-0 til pause. Et stykke ut i andre halvdel gikk kampen med løpende tid, og 1814s vant 43-16 etter at Vikings hadde funnet målsonen og redusert til 35-8 før Eidsvoll sin siste scoring og en aller siste scoring fra Oslo Vikings også!

Vi gratulerer Eidsvoll 1814s med NM-gullet, og Oslo Vikings med sølvmedaljene!

I bronsefinalen møttes lagene som tapte i semifinalene forrige uke. Det skulle bli et durabelig oppgjør, og for den nøytrale tilskuer det mest severdige oppgjøret denne juli-lørdagen. Ved full tid stod det 46-38 til Vålerenga Trolls over Tønsberg Raiders i en kamp som må kunne sies å ha vært dominert av angrepsspillet.

Vi gratulerer også lagene i bronsefinalen med en flott innsats, og ikke minst Vålerenga Trolls med bronsemedaljene!

Med det er U17-sesongen 2017 over. Med 11 deltakende lag må den kunne sies å ha vært en suksess. Riktignok endte én kamp som walk-over, men ellers gjennomførte de lagene som stod klare ved første kickoff sesongen til punkt og prikke. Eidsvoll 1814s var gjennom hele sesongen et klart steg over konkurrentene, men ellers var det en rekke lag som spilte spennende kamper, og til tider var det også resultater som -heldigvis- overrasket! Vel blåst!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x