Vi ser på U17-serien 2019

Påsken er gjennomført og til helgen starter både Eliteserien og U17 serien. I dag tar vi en kikk på sistnevnte – hvem og hva vi kan forvente oss!

Hverken BVH eller Nidaros blir å finne i U17 serien i år

I utgangspunktet var det syv lag som var påmeldt årets U17 serie, men heller ikke i år klarte alle lagene å stille til start. BVH Ironmen og Drammen Warriors var begge påmeldt, men slet med nok spillere. De forsøkte først å slå seg sammen og stille sammen under navnet Viken IronWarriors, men når selv ikke det gjorde at de ble mange nok spillere ble de tvunget til å trekke seg. Det betyr at det er fem lag igjen som står klare når serien sparkes i gang på lørdag.

De fem lagene er ikke delt opp i noen form for grupper og alle møter hverandre en gang hver i grunnspillet. Årets lag (med fjorårets plassering i parentes) er:

  • Eidsvoll 1814s (#2 av 6)(NM Gull)
  • Vålerenga Trolls (#3 av 6)(NM Bronse)
  • Oslo Vikings (#4 av 6)
  • Sand Falcons (#6 av 6)
  • Åsane Seahawks (ny)
Er det Eidsvoll som vil heve NM pokalen igjen?

I tillegg til de fire kampene i grunnspillet spilles det som vanlig på U17 nivå et NM sluttspill. Det består som vanlig av to semifinaler, en NM finale, og en Bronsefinale. Ettersom det kun er fem lag påmeldt i år betyr det at alle lag utenom ett blir kvalifisert til NM sluttspillet. Selv om det ikke er nevnt i oppsettet regner vi med at semifinalene spilles som de vanligvis gjør hvor #1 på tabellen møter #4 og #2 på tabellen møter #3.

Når det kommer til vår dekning av U17 serien i år så vil den være minimal. Tidligere år har vi skrevet om oppgjørene hver uke, men vi vil ikke gjøre det i år. Årsaken til dette er at det ofte er vanskelig å få tak i klubbene i divisjonen og at det ligger lite info tilgjengelig. I tillegg har vi ikke personer til å dekke serien, men hvis noen kunne tenke seg å bli med i staben å dekke årets U17 serie (eller andre ting selvfølgelig) så er det bare å ta kontakt!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x