Amerikansk Fotball Podkast – Episode 10

soundcloud_final_1

Episode 10 av Amerikansk Fotball Podkast er på nett! Denne gangen er fokuset rettet mot Norge/Noreg, og vi skal innom både U19, damefotballen, Eliteserien, 1.divisjon og 2.divisjon!

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. acastiTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • Åsane Seahawks har trukket seg fra U19-serien. Hvilken betydning får det? Vi har intervjuet forbundets Marie Solhaug, fått en uttalelse fra Åsane, og diskuterer det mer generelle rundt situasjonen.
  • Vålerenga Trolls sitt damelag har vært i Finland for å spille Nordisk klubbmesterskap! Patrick Hamnøy intervjuer trener Yrjan Fraschetti om turen og kampen!
  • I tredje periode av sendingen tar vi for oss Eliteserien og 1.divisjon. Hva har skjedd der de siste par ukene, og hvordan ser det ut fremover?
  • I fjerde periode diskuterer vi 2.divisjon, både resultater hittil, hvordan det ser ut fremover, og ikke minst situasjonen rundt at Tromsø Trailblazers trakk seg fra helgens kamp mot Tønsberg Raiders.

Sendingen er delt inn i 4 perioder som hver varer ca. 10 minutter og da har et hovedtema hver. Totalt er sendingen på 48 minutter og 22 sekunder denne gang.

Relevante linker:

Programledere for denne sendingen: Patrick Hamnøy

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Marie Solhaug, Yrjan Fraschetti, Morten Midtsund og Jarle Magnus Henriksen.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x