Hvilket lag har beste defensive backfield i NFL?

Nå er 2021 NFL sesongen rett rundt hjørnet og vi sparker i gang en ny runde med rankinger!

Denne rankingen kommer til å være en del av en serie der vi ser nærmere på defensive backfield, defensive linja og linebacker-enhetene til de ulike lagene.

Som dere har skjønt så starter vi ballet med secondaries; dette er da cornere og safeties. Rankingen kommer til å ta utgangspunkt i hvordan denne enheten spiller sammen og hva de har klart å skape sammen. Navn og playmaker-faktor er også kriterier som er tatt i betraktning på de ulike lagene. Prakt-eksempel her er «Legion of boom» som var i Seahawks frem til 2019. Dette var da en gruppe som samspilte eksepsjonelt på tvers av de individuelle posisjonene, rollene og spillerne. En god blanding av playmakere som hadde høy fotball IQ og kommunikasjonsevner – noe som kjennetegner de aller beste defensive backfields gjennom tidene!

La oss ta en kikk på det vi mener er de 10 beste akkurat nå:

10

Washington football team. Kanskje mest kjent for å ha bygget en solid defensiv linje. Noe vi kommer tilbake til senere. Men det de har gjort i free agency i år har satt standarden for en interessant gruppe med Cornere. De signerte William Jackson III fra Bengals som har produsert godt de siste årene. Spørsmålet blir hvordan spiller han sammen med de allerede eksisterende spillerne på laget. Blir spennende å se hva Landon Collins kommer til å få til på banen i år.

9

Miami Dolphins. I Xavian Howard har Dolphins en av de beste mann-mann cornerne i NFL. Sett han sammen med Byron Jones og du har en god corner tandem. De draftet Jevon Holland fra Oregon for å spille safety, man kan også spille nickel om det er behov. Om det blir suksess i South Beach avhenger av safetiene og hvor fort Holland blir vant til nytt forsvar og det nye tempoet i NFL.

8A

Los Angeles Chargers. En liten twist. Og ja, det er alfabetisk rekkefølge på dem…. De underspilte i 2020, hadde et par skader på nøkkel spillere (så klart, er jo Chargers). Selv om Casey Hayward forlot i free agency så har DB-gruppen til Chargers blitt sterkere bare ved å holde seg friske. De draftet også Asante Samuel JR for å få med seg det som kanskje er den beste Slot CB i sin generasjon. Mike Davis kommer til å være den andre utside CB. Klarer Derwin James å holde seg på banen kan dette bli et bra år for Chargers!

8B

Los Angeles Rams. Selv om de mistet to gode spillere fra 2020 så er de fortsatt i topp 10. Hvorfor? Når de har en av, hvis ikke den beste CB i NFL så hjelper det. Men Jalen Ramsey er avhengig av at Terrell Burgess og Darius Williams skal steppe opp. Klarer de det kan dette bli et spennende lag å følge med på.

Det er også verdt å følge med på hvor Ramsey kommer til å spille på banen, er han låst til en side eller kommer han til å følge WR1? Det kan bli noen gode kamper internt i kampene fremover!

7

Tampa Bay Buccaneers. Super Bowl Champs.
Hva mer er det å si om Tampa enn at det kryr av unge lovende på både corner og safety. De må få et par kamper til under beltene for å få kommunikasjonen helt på plass. En ordentlig pre-season hjelper også. Er bare å følge med denne gruppen de neste årene. Dette kan bli noe stort i mange år fremover.

6

New England Patriots. En gruppe som har solide veteraner på både CB og safety. Jeg må se mer av de unge spillerne de har som Kyle Dugger og Jonathan Jones. JC Jackson må bli hakket bedre for å bli regnet som en CB1, noe han kanskje må litt før enn hva som var planen. Jeg har mine tvil på at Bill Belichick ikke har kontroll og som en tidligere defensiv koordinator så kommer nok den defensive backfielden til å komme seg når Gilmor og McCourty ikke er i en Patriots uniform.

5

New York Football Giants. James Bradberry har virkelig funnet seg selv etter å ha kommet til New York. Nå har de også fått Adoree Jackson for å skape et godt partnerskap. Jabrill Peppers kommer til å være over hele banen, og Logan Ryan er en hybrid slot og safety. Mye håp hviler på skuldrene til andre års safetien Xavier McKinney.

4

Buffalo Bills. Jordan Poyer, Michah Hyde, Tre´Davious White – hva mer er det å si? Jo; hvem skal spille CB på andre siden og slot?
Kan Levi Wallace eller Taron Johnson ta det neste steget og bli pålitelige cover cornere for å hjelpe White og safety-paret Poyer og Hyde?
Dette er noe jeg kommer til å ha et øye med under pre-season og training camp.

3

Cleveland Browns. De har nok vært det mest aktive laget i å skaffe seg nye spillere via både draft og free agency. John Johnson III, Troy Hill og Gregg Newsome er store navn som kommer inn med store forventninger. Grant Delpit som mistet hele rookie sesongen med skader kommer tilbake og kommer til å bli hybrid safety ved siden av Johnson. Her er det mange nye ansikt som må bli vant til spillbok og hvordan det er å spille på et nytt lag. Men på papiret er dette en spennende enhet!

2

Baltimore Ravens. Hvis Jalen Ramsey er den beste corneren i NFL, da har Ravens den beste corner duoen i Marcus Peters og Marlon Humphries. Humphries har spilt både på utsiden og som slot, men kommer primært til å være på utsiden og motsatt Peters. Får Ravens en safety som Ed Reed tilbake kan de fort havne på 1.plass i en ny ranking!

1

Denver Broncos. Bryce Callahan kommer til å være slot, uten om det så har Broncos et luksusproblem for å finne ut hvem som skal spille på utsiden. De kan velge mellom Kyle Fuller og Ronald Darby som et par eller slenge inn Michael Ojemudia som var solid i 2020. Også har det seg sånn at de draftet Patrick Surtain II som var en av de beste i NCAA 2020-sesongen. Dette er bare cornerne. De har også Justin Simmons som er en av de bedre zone safetiene og Kareem Jackson som safety par. Kan dette bli den nye «No fly zone»?

Soleis! Dette er en rangering av individuelle spillere i en lagidrett, så det er åpenbart subjektivt vurdert. Det betyr at det er fullt mulig å ha klart avvikende synspunkter fra det vi leverer her. Er du enig i vurderingene? Har du andre tanker om hvem som hører hjemme hvor? Har du en egen liste på topp 10? Sleng det gjerne inn i kommentarfeltet! Om du ønsker å publisere din egen rangering av denne eller andre posisjoner (eller med et annet utgangspunkt for rangeringen) så er du velkommen til å se publisere selv – det er faktisk ikke bare mulig men også enkelt å gjøre!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x