NFL 2015 – Spådommer fra redaksjonen

NFL-sesongen er like rundt hjørnet og i den forbindelse har vi fått tre av NFL-skribentene her i redaksjonen til å komme med sine spådommer om hvem som vinner divisjonene, blir wildcards, vinner conferencene og til slutt Super Bowl for årets sesong. De tre er henholdsvis Eyvin Sommerseth, Edvin Jenssen og Jesper Hagen. Vi håper våre lesere også vil dele sine spådommer med oss, og vi har derfor inkludert en avstemning for hver divisjon, conference, wildcard-jakt og Super Bowl.

Eyvin Sommerseth Edvin Jenssen Jesper Hagen
AFC East New England Patriots New England Patriots New England Patriots [yop_poll id=»39″]
De tre andre lagene gjør grep for å forbedre forsvaret, men så lenge Belichick er i New England vil de være favoritter i denne divisjonen. New England mistet mye talent i offseason, men de tre andre lagene har ikke gjort nok for å ta igjen i de regjerende mestrene. Philbin sitter ikke trygt i Miami dersom de ikke når sluttspill. Patriots har mistet mye i forsvar, men tør noen tippe annet enn at de vinner? Riktignok blir konkurransen hardere, med 3 andre lag som alle er kapable til å få 10 seiere.
AFC North Baltimore Ravens Baltimore Ravens Pittsburgh Steelers [yop_poll id=»40″]
Ravens gjør som alltid de riktige tingene i offseason og vil i år igjen være blant ligaens beste lag. Rookien Perriman er et spennende og stort mål for Flacco, dog hans skadesituasjon har vært uheldig. Ravens sleit med skader i fjor, så de vil være tilbake i toppen igjen i år. Secondary har fått seg noen oppgraderinger etter et par sesonger med spill jevnt under par. I år er jeg litt mer usikker på Ravens enn tidligere,på begge sider av ballen, og synes Steelers’ offense ser skummelt bra ut. Forsvaret tror jeg tar skritt fremover.
AFC South Indianapolis Colts Indianapolis Colts Indianapolis Colts [yop_poll id=»41″]
I NFLs kanskje svakeste divisjon vinner Colts nesten automatisk, ettersom de er det eneste laget med en QB av noe særlig kaliber. Colts har brukt tiden siden januar svært godt og har oppgradert offense enda mer. Houston har blitt merkbart bedre, men spørsmålet er om de evner å slå Indy. Jeg tipper nei. Henger meg på Eyvin her, men tror Mariota,et forbedret(men ikke nok) Jacksonville og Texans(mangler på kompetent QB) vil gjøre det jevnere enn ifjor.
AFC West Denver Broncos Denver Broncos Denver Broncos [yop_poll id=»42″]
Chiefs bygger noe bra i KC og kan utfordre om divisjonen, men når Peyton tar et år til må Broncos være favoritter, uavhengig av hans formsvikt mot slutten av fjorårets sesong. Tror de andre lagene i divisjonen har nærmet seg Broncos, men det høyeksplosive angrepet til Denver blir for mye for de andre tre forsvarene. Det blir spennende å se hva slags lag Gary Kubiak bygger i Denver. Chiefs er på gang, men tror Broncos har jevnt over for høy klasse til at de skal tuktes.
AFC Wildcards Kansas City Chiefs
&
Buffalo Bills
Houston Texans & Kansas City Chiefs Kansas City Chiefs & Miami Dolphins [yop_poll id=»43″]
To lag med to veldig gode forsvar, som bør være nok til å vinne et sted rundt 10 kamper og dermed de to wildcard-plassene i AFC. Houston har funnet en QB de liker og lagt til flere gode elementer både i forsvar og angrep. Det belønnes med en WC. Bengals tar et skritt tilbake, og Chiefs sitt oppgraderte offense matcher Andy Reid sitt staute forsvar, som belønnes med en plass i sluttspillet. Spår en oppgang for Chiefs’ offense med Maclin og Chris Conley. For Dolphins tror jeg deres enorme front 7, gode WR-korps og fortsatt fremgang for Tannehill tar dem til playoff.
NFC East Dallas Cowboys Philadelphia Eagles Philadelphia Eagles [yop_poll id=»44″]
Jeg kjøper ikke det Chip Kelly driver med i Philly akkurat nå, og gir divisjonen til den nye Great Wall of Dallas. Sam Bradford! Ryan Matthews! Som Eyvin er jeg også usikker på Chip Kelly, men tror forsvaret blir akkurat nok forbedret, i tillegg til at jeg tror Cowboys var et aldri så lite blaff ifjor.
NFC North Green Bay Packers Green Bay Packers Green Bay Packers [yop_poll id=»45″]
Aaron Rodgers er ligaens beste spiller og Packers er naturlige favoritter. Selv med tapet av Jordy Nelson er Green Bay det beste laget i divisjonen, og kanskje også i conferencen. Packers vinner divisjonen greit med deres offense, mens Vikings forbedrer seg og tar nr 2.
NFC South Atlanta Falcons Carolina Panthers Tampa Bay Buccaneers [yop_poll id=»46″]
Ny trener, forbedret forsvar, og Ryan-til-Jones er fortsatt en av ligaens beste QB/WR-komboer. Panthers har oppgradert i en fortsatt traurig divisjon. Det blir ikke lett, men jeg tror Cameron Newton tar gutta til playoffs i år også. Går høyt ut her, men jeg er ikke allverdens imponert over de andre lagene denne offseason. Har troen på Winston, et forbedret defence samt offense nå som de faktisk har en offensive coordinator.
NFC West Seattle Seahawks Seattle Seahawks Seattle Seahawks [yop_poll id=»47″]
Bruce Arians bygger noe spennende i ørkenen og St. Louis har et skummelt godt forsvar, men inntil det motsatte er bevist er Seattle best i vest. Fortsatt det beste laget på vestkysten. Her er det fristende å gå like høyt og tippe Rams, men slutter meg til Eyvins fornuft her. Det vil imidlertid bli jevnere enn ifjor.
NFC Wildcards Arizona Cardinals
&
Minnesota Vikings
Dallas Cowboys & Atlanta Falcons Minnesota Vikings & Arizona Cardinals [yop_poll id=»48″]
Cardinals er gode nok til å utfordre om NFC West, Vikings har endelig en QB god nok til å ta oppmerksomhet vekk fra AD og AD på banen. Dallas sniker seg inn fra en tøff NFC East, og får selskap av Atlanta som har en overraskende god sesong. Mike Zimmer har noe bra på gang i Twin Cities, mens Cardinals tar seg til playoff greit om Carson Palmer holder seg skadefri.
AFC Championship Game Baltimore Ravens slår New England Patriots Baltimore Ravens slår Indianapolis Colts Denver Broncos slår Indianapolis Colts [yop_poll id=»49″]
Ravens var det eneste laget som truet Patriots i AFC i fjor. I år tar de steget opp og slår Patriots i en jevn kamp i Foxboro. Ravens sine oppgraderinger i forsvar bærer frukter og Colts taper sin andre Championship-kamp på rad. Denver får revansj for fjorårets bitre tap, takket være Kubiaks løpespill, og Wade Phillips’ defence.
NFC Championship Game Green Bay Packers slår Dallas Cowboys Green Bay Packers slår Seattle Seahawks Green Bay Packers slår Seattle Seahawks [yop_poll id=»50″]
Dallas får sin etterlengtede mulighet til revansje i Wisconsin, men Dez fanger ikke pasningen denne gangen heller. Green Bay får sin seier og tur til Super Bowl etter en kamp der færre ting går galt enn i fjor. På tundraen i Wisconsin får Packers revansj for det bitre tapet ifjor.
Super Bowl Green Bay Packers slår Baltimore Ravens Green Bay Packers slår Baltimore Ravens Denver Broncos slår Green Bay Packers [yop_poll id=»51″]
Green Bay Packers er det beste laget i NFL. I fjor rotet de det til på spektakulært vis i Seattle, i år gjør de ikke den samme tabben. Aaron Rodgers kan løfte Lombardi no. 2 etter å ha slitt istykker Baltimores oppgraderte forsvar. Peyton Manning får endelig sin Superbowlring nr 2 i en jevn batalje, godt hjulpet av Denvers defense. Von Miller MVP.
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x