NFL Power Rankings Week 15

Regular season nærmer seg så smått slutten. Dette er hvordan lagene rangeres mot hverandre når det gjenstår 3 runder.

 

32: Cleveland Browns

Scorer sedvanlige 10 poeng. Hjalp ikke akkurat med RGIII tilbake heller.

 

31: San Francisco 49ers

Starter friskt, men slipper Jets inn i kampen. Ikke noe styrketegn å tape mot Bryce Petty. Hyde er imidlertid noe å bygge videre på.

 

30: Jacksonville Jaguars

Marqise Lee står frem noen utrolige mottak, og er faktisk deres ledende receiver. Ellers er det desverre tynn suppe. Bortles, som alle andre ville ha gjort, sliter uten et skikkelig løpespill.

 

29: New York Jets

Møter opp til slutt i denne kampen, og spillerne viser at Todd Bowles ikke har mistet garderoben riktig enda. To heftige mottak av Robbie Anderson.

 

28: Los Angeles Rams

Der kom trenerbyttet, på overtid. Blir fullstendig utspilt på hjemmebane. Bør muligens være lavere også.

 

27: Chicago Bears

Nok en meget god kamp. Synes synd på Matt Barkley som fikk forrige kamp ødelagt av drops, og denne gangen kampen ødelagt av penalties fra angrepet. Men han har uansett sikret seg en jobb neste sesong med flott spill.

 

26: Indianapolis Colts

Varsellampene begynner for alvor å blinke for Philip Dorsett. Ingen god kamp av Luck heller.

 

25:  Philadelphia Eagles

Spiller hardt, og gjør en meget godkjent kamp. Desverre er det vanskelig å vinne uten en long snapper, og uten receivers. Forsvaret er bedre i denne kampen, men er ekstremt suspekte mot dype kast, selv om Desean Jackson gjør dette mot de fleste.

 

24: Carolina Panthers

Gjør en bra kamp hjemme mot en habil motstander, og rykker fortjent litt opp. Desverre er det altfor sent, og en sesong midt på treet var ikke det de forventet seg i Charlotte i år.

 

23: Minnesota Vikings

Jaguars var nok den motstanderen de trengte for å komme tilbake på vinnersporet. Bradford, Diggs, Thielen og Asiata var påskrudd, det samme var forsvaret. Da er Vikings et vanskelig lag å spille mot.

 

Tung sesong for denne mannen.

 

22: Arizona Cardinals

Alt i alt en positivt kamp, men svakt å tape for en backup, riktignok en habil backup. Sliter når ikke David Johnson klarer å bære laget.

 

21: San Diego Chargers

Har desverre for lite å stille opp med her, selv om de gjør en godkjent kamp. Det har desverre blitt for mange skader i år.

 

20: Cincinnati Bengals

Rykker ikke opp på grunn av motstanden.

 

19: Houston Texans

Løper meget bra med ballen, og forsvaret ser mer og mer ut som sitt gamle jeg. Clowney begynner endelig å vise hvem han er.

 

18:  Buffalo Bills

Resultatet ser ikke så ille ut, men det er mest takket være en svak kamp av Roethlisberger. Sies at Rex Ryan er i faresonen også. Uansett så har dette laget brikker å bygge videre på.

 

17: Tennessee Titans

Meget sterk seier, og her står forsvaret virkelig frem. Mariota ser bedre og bedre ut for hver kamp, og vi ser mer og mer varierte former for angrep.

 

16:  New Orleans Saints

Føler vi har sett denne sesongen fra Saints før. Hvilket er synd, for Brees har ikke mange (gode) år igjen i seg. Cooks bør la være å klage i media når han ikke kan backe det opp på banen.

 

15:  Pittsburgh Steelers

Vinner, men ingen spesielt god kamp. Ble til tider løpt over også.

 

14: Baltimore Ravens

Rykker ikke ned for å tape mot Patriots i Foxboro. Riktignok ikke en god kamp. Må henge i for å holde seg med i kampen om divisjonen.

 

Begynner å nærme seg januar-formen.

13: Green Bay Packers

Ekstremt sterk seier mot en meget tøff motstander. Hvem så dette komme for en måned siden? Gode bidrag fra alle her, spesielt receivers. På vei tilbake igjen.

 

12: Miami Dolphins

Rykker ikke opp da skaden til Tannehill kan vise seg å være meget alvorlig. Likevel: Tilbake på vinnersporet, og viser at de kan vinne jevne kamper i vanskelig vær.

 

11:  Denver Broncos

Broncos er merkelige for tiden. Man sitter med følelsen av at Semian spiller bra, men angrepet scorer ikke nok. Forsvaret er fortsatt bra, men ikke bra nok? Tydeligvis ikke. Bør helst ikke tape fler kamper nå, men programmet er vanskelig.

 

10: Washington Redskins

Vinner med god hjelp av Desean Jackson, men gjør ingen spesielt god kamp. Likevel, seier i divisjonen er en bra seier, og plutselig er Skins med i kampen om sluttspill igjen.

 

9:  Tampa Bay Buccaneers

6 seiere på rad. Winston ikke like fantastisk som tidligere, men forsvaret har tatt flere store steg fremover. Kan de gi Cowboys kamp søndag natt?

 

8: Detroit Lions

Fortsetter å vinne, men overbeviser egentlig ikke all verden. Det er det imidlertid ingen som bryr seg om. Får en bra test på søndag mot laget over de på rankingen.

 

7: New York Giants

Meget imponderende. Spesielt imponerende er hvordan Janoris Jenkins holdt Dez Bryant i  sjakk hele kampen.

 

6:  Seattle Seahawks

Faller litt på grunn av måten de taper på. Bør kunne reise seg torsdag mot Rams. Uvante saker fra Russel Wilson.

 

5: Atlanta Falcons

Vinner borte, full kontroll, og det uten sine to beste receivers. Meget bra. Et lite/stort spørsmålstegn hvis Julio Jones er lengre skadet, ikke minst fra fantasyspillere.

 

Ikke på sitt beste i det siste.

 

4: Oakland Raiders

Har sjansen her, men taper til slutt for et bedre lag. Det er det ingen skam i. Carr virker å slite litt når han kun kan være i shotgun istedenfor under center.

 

3: Kansas City Chiefs

Fortsetter å imponerende, spesielt mot divisjonsmotstand. Imidlertid er det et stort minus at Derrick Johnson er borte for sesongen. Hvem de tar opp fra IR av Jamaal Charles og March-Lillard blir spennende å se.

 

2: New England Patriots

Overbeviser mot en slags nemesis. Litt kluss med special teams, men full kontroll ellers.

 

1: Dallas Cowboys

Får ett tap til gode når de har ledet så lenge. Imidlertid var det ikke bra ting vi så av Dak Prescott i denne kampen.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x