Norges Topp-10 ranking etter runde 9

Vikings enter Frogner
Foto: Max Emanuelson

I år som i fjor kjører vi en powerranking av de norske lagene. I år har vi valgt å slå sammen Eliteserien og 2.divisjon, og gjør en «Topp 10»-ranking. Her har du niende utgaven for året!

Eliteserien: Lura Bulls snublet, Oslo Vikings bekreftet våre mistanker om at en ny Oslo dominans er på trappene, og Eidsvoll 1814’s vant oppskriftsmessig mot Vålerenga Trolls i en jevnspilt kamp. Hvordan skal vi tolke dette? At Oslo Vikings slår #1 Lura Bulls på bortebane var en maktdemonstrasjon. Det får oss til å spørre om Bulls seier mot Oslo Vikings i første kamp, og mot Eidsvoll 1814’s på Bøn, var mer flaks enn dyktighet når vi tenker over hvor jevne de kampene var? Bulls er tross alt bare 8 scorte poeng unna å være 2-3 fremfor 4-1. Når det gjelder Eidsvoll er det noe uforløst potensiale som må komme frem i sluttspillet. Vålerenga Trolls må slå Lura Bulls for å nå sluttspillet i det hele tatt, noe vi antar er noe usannsynlig, mens den NYE seriefinalen vil stå på Bøn når Oslo Vikings besøker Eidsvoll 1814’s – seiler jokerne fra Frogner opp på utsiden og stjeler 1. plassen i siste serierunde???

2.divisjon: Haugesund reiste seg igjen, Tønsberg var solide i Tromsø, Åsane gjorde kort prosess på hjemmebane, og Drammen hadde som forventet god kontroll på bortebane. Sum a summarum? Alle gjør som forventet, ingen beveger seg i forhold til hverandre på rankingen. Endringene denne runden var med andre ord forbeholdt Eliteserien 😉

Ny topp-10 plassering er som følger:

Powerranking uke 9 - 2015

 

Forrige ranking finner du her.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x