NFL Power Rankings Week 5

Vi starter opp med en fast ukentlig spalte. Hver uke kommer Jesper Hagen til å rangere lagene fra nr 32 og opp. Kommenter gjerne!

 

32: Cleveland Browns

En respektabel kamp av Browns, ikke den første og sikkert ikke den siste. Hue Jackson gjør det meget bra som trener, men desverre er det for mye som vipper i deres disfavør på kritiske punkter i kampene. Fumbles, interceptions, skader, you name it.

 

31: Miami Dolphins

Meget svak start av Adam Gase som head coach. Trengte hjelp på flere områder for å slå Browns hjemme, og var sjanseløse på torsdag mot Bengals. Her er det imidlertid godt nok lag for å forbedre seg, spesielt offensivt.

 

30: San Francisco 49ers

Respektabel kamp mot Cowboys, og hadde mange marginer imot. Dog bekymringsverdig at Chip Kelly som skal ha angrep som sin spisskompetanse går bort fra det som fungerte utmerket på de to første angrepene. Det samme er det å ikke klare å stoppe Cowboys gjennom luften uten Dez Bryant.

 

29: Tennessee Titans

Mariota sliter enormt, men løpespillet og DeMarco Murray har holdt de inne i nesten hver kamp. Forsvaret er også forbedret, og har enda til gode å bli fullstendig utspilt, selv om det ikke akkurat sprudler offensivt.

 

28: Detroit Lions

Svak kamp etter en oppløftende start, spesielt offensivt. Hvor blir det av Golden Tate? Spør for en venn som tok han relativt tidlig i fantasy. Mye skader på sentrale spillere i forsvaret, som forhåpentlig kan bedre seg.

 

27: Indianapolis Colts

Kompetente offensivt, men forsvaret er dessverre langt under pari og sliter i tillegg med mye skader. Kommer nok til å være involvert i mange shootouts, og i så måte bekymringsfullt at de ikke slår Jaguars i en.

 

26: Jacksonville Jaguars

Jacksonville har god erfaring med å spille i London, og får ikke altfor mye opprykk av å slå Colts her. Imidlertid kritisk at de vant denne kampen, og når de i tillegg har masse mer å gå på er det noe potensiale her.

 

25: Tampa Bay Buccaneers

Synker fort, og må snart vinne en ny kamp. Imidlertid skal vi ikke legge altfor mye i et tap mot Broncos. Jeg har stor tro på Winston, men han trenger drastisk å gå en kamp uten å gi bort ballen nå.

 

24: Chicago Bears

Viktig å få denne seieren, men vi forventer at de skal være kompetitive hjemme mot Lions. Jordan Howard så positiv ut, og Hoyer kontrollerte angrepet. Kan ikke be som så mye mer.

 

23: San Diego Chargers

Imploderte fullstendig på slutten, høres det velkjent ut? Det positive er at Melvin Gordon ser meget bra ut, og pasningsspillet sitter bra som det alltid gjør. Hunter Henry presenterte seg også som en mulig arvtager etter Gates.

Whisenhunt and Rivers
Kan de klatre med alle skadene?

 

22: Washington Redskins

En grei seier, men ikke mer enn det. Browns hadde sine muligheter til å gi Redskins kamp til døren. Jordan Reed er et beist, men hvor var Desean Jackson i denne kampen?

 

21: New Orleans Saints

Sterk seier på bortebane i annen tidssone. Vi mistenker imidlertid at de hadde slitt mot et annet lag enn Chargers her. At angrepsspillet sliter på bortebane/utendørs er det nok empirisk belegg for.

 

20: New York Jets

Hang med en stund takket være bra forsvarsspill, før det ble for vanskelig. Fitzpatrick MÅ ta bedre vare på ballen skal dette laget gå noen steder. Spørsmålet er om Fitzpatrick noen gang blir svaret på QB-plass.

 

19: New York Giants

Undertegnede mente at de ville slite mot et bra lag,og fikk rett. Hvis angrepet ikke leverer er ikke forsvaret bra nok til å holde de inne i kamper.

 

18: Dallas Cowboys

Tok seg av 49ers, men ingen god kamp. Mye marginer og calls fra dommerne som gikk deres vei. Imidlertid bra å skape såpass mye angrep uten Dez Bryant, uten at det skal gi den store forflytningen med tanke på motstanden.

 

17: Carolina Panthers

De er rett og slett ikke bedre om dagen. Verken forsvaret eller Cam Newton spiller som i fjor, ikke i nærheten en gang. Trenger Jonathan Stewart tilbake, og det fort. Har heldigvis Derek Anderson klar hvis Newton er ute lenger.

 

16: Arizona Cardinals

Hva har skjedd med Cardinals? Hvis Palmer er ute i lenger tid kan det bli enda verre. Imidlertid fikk de i gang Smokey Brown, og hvis David Johnson og Larry Fitzgerald følger på kan sesongen enda reddes.

 

15: Buffalo Bills

Utrolig hvor lenge 2 uker kan virke som i denne ligaen. 2 gode seiere mot 2 gode lag. Forsvaret klarer seg greit uten Reggie Ragland, og angrepet tilsynelatende bra uten Sammy Watkins.

 

14: Baltimore Ravens

Ravens har enda til gode å slå et bra lag, selv om de hang med lenge mot Raiders. Angrepet ser anstendig ut og vel så det. Evigunge Steve Smith var overalt her, og rookie Kenneth Dixon kan sette fart på løpespillet.

 

13: Los Angeles Rams

Mange vil mene dette er for høyt, men faktum er at de har slått Seahawks, Cardinals samt Buccaneers på bortebane. Dette er uten å få i gang Todd Gurley.

Kan Gurley ta Rams enda høyere?
Kan Gurley ta Rams enda høyere?

 

12:  Kansas City Chiefs

Mektig avkledd mot Steelers, men det var muligens å forvente etter at de selv rundjulte Jets uken før og Steelers tapte kampen om Pennsylvania soleklart. Har Jamaal Charles og Justin Houston på vei tilbake.

 

11: Houston Texans

Fortsetter å vinne, enda spillet ikke har vært det aller beste. Litt usikkerhet hvordan forsvaret klarer seg uten JJ Watt. Will Fuller ser ut som perfekt spiller å ha på banen med Hopkins.

 

10: Oakland Raiders

Har virkelig funnet gull i Derek Carr, og mannen spiller som det også. Å vinne 3 kamper på bortebane er meget sterkt. Har enda ikke fått i gang Amari Cooper heller.

 

9: Cincinnati Bengals

Har møtt vanskelige lag, og har hengt bra med for det meste. De har enda mer å gå på, og får snart Tyler Eifert samt Vontaze Burfict tilbake

 

8: Atlanta Falcons

For et angrep Kyle Shanahan har satt sammen. Holder de ut hele sesongen denne gangen? Matt Ryan spiller på MVP nivå, og Tevin Coleman gir Devonta Freeman hard kamp om berøringene. På en god måte.

 

7: Green Bay Packers

Muligens kunstig høyt oppe her. Denne plasseringen er en tillitserklæring til Aaron Rodgers mer enn noe annet.

 

6: Seattle Seahawks

Russell Wilson var visst ikke småskadet allikevel. Imponerende kamp borte mot en bra motstander i feil tidssone, attpåtil med tidlig kampstart.

 

5: Pittsburgh Steelers

Tilbake der vi kjenner dem, selv om Chiefs gjorde lite riktig i denne kampen. Med Bell tilbake blir de meget skumle.

 

4: Philadelphia Eagles

To fantastiske rookier så langt i QB Carson Wentz og HC Doug Pederson. Forsvaret ser farlige ut, og nå kommer TE Zach Ertz tilbake.

Offensive Rookie of the Year så langt?
Offensive Rookie of the Year så langt?

 

3: Minnesota Vikings

Forsvaret har stengt ute Panthers, Packers, og nå Giants. Samtidig har Sam Bradford gjort det man forventer, klart beste laget i NFC.

 

2: New England Patriots

Stygt tap, men ingen kamper er lette selv for Patriots. Får nå Tom Brady tilbake, i tillegg til viktige Rob Ninkovich.

 

1: Denver Broncos

Fortsetter å kjøre over all motstand, både offensivt og defensivt. Imponerende hva Gary Kubiak har fått til med mannen som ble valgt til sist i draften i 2015.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x