Etter runden: 2.serierunde 2017

I ‘Etter runden’ oppsummerer vi den norske serierunden og helgen som nettopp er forbi, ser på resultatene, og ikke minst sammenligner med hva vi trodde i forkant!

2.SERIERUNDE, HELGEN 29. APRIL-01.MAI 2017

 

ELITESERIEN
v/JM Henriksen

Hvem: Vålerenga Trolls vs. Åsane Seahawks
Hvor og når: Lørdag 29.april kl. 14:00, Frogner stadion (Oslo)
Score: Trolls 21 – Seahawks 33
Scoren vi tippet i forkant: Trolls 22 – Seahawks 20

Om kampen: Denne kampen var ikke bare serieåpning for de to lagene, men for Eliteserien. Slik så det også ut innledningsvis, med to nervøse lag som utvekslet angrep som ikke lyktes. Spesielt Åsane Seahawks sleit i 1.periode, hvor fumbles og interceptions ble blandet med 3-og-ut og svært mange ufullstendige pasninger. I det hele tatt var det en del såpe på hendene hos begge lag i denne kampen. Trolls så ut som det beste laget i begynnelsen, men samtidig greide de ikke kapitalisere på det. Og jo lengre ut i kampen vi kom, jo mer forstod nok Sjøhaukene at dette var en kamp de fint kunne vinne om de fortsatte å stå på.

Det var Åsane som skulle få hull på byllen først, og en flott pasning fra QB Conor Lynch ble tatt i mot av WR Erlend Derås i endzone, og 0-6 til bortelaget. Vålerenga Trolls svarte med en spill-rik drive hvor spesielt pasninger fra QB Max Emanuelson til WR Petter Thorp var en del av resepten. Det var da heller ikke tilfeldig at det ble Thorp som stod for mottaket når Emanuelson kastet Trolls sin første TD for dagen. Ekstrapoenget satt, og 7-6 til hjemmelaget. Det var da også det siste som skjedde i første halvdel av kampen.

I andre halvdel fant Trolls det for godt å begynne med å motta ballen for umiddelbart (dvs. på returen) å gi den til Bergenserne. Dermed kunne Conor Lynch & co. takke og bukke for ypperlig baneposisjon – noe de sleit med i motsatt forstand i første halvdel. Det resulterte i et langt field goal av Akar Ayobh, og dermed 7-9. Bortelaget i føringen igjen. Lagene gjennomførte så noen driver som ikke er noe å skrive hjem om, før Åsane Seahawks viste en eksplosivitet fra egen bluezone som gjør at trenerstaben deres nok sover bedre om natta – vel vitende om at man kan score fra hvor som helst på banen. Conor Lynch fant WR Aleksander Skugstad (128 yards på 5 mottak for dagen)som løp fra hele Trolls-forsvaret og dermed for en 90-yards touchdown. Ekstrapoenget satt som et skudd, og 7-16.

Trolls svarte på det med å gi fra seg ballen innenfor egen 20de, og nå begynte det virkelig å lukte trøbbel for hjemmelaget. Ikke bare hadde man sluppet jyplingene fra Åsane inn i kampen; man hadde latt dem få hele momentumet. Det ble ikke TD denne gangen, men Seahawks satte en ny field goal, og dermed ledelse 7-19. Nå hadde alarmen gått i Trolls-leiren, og inn kom QB Johannes Moe – fortsatt for ung til å ha trønderbart, men på ingen måte for ung til å pælme ballen inn i receiveres hender hvor som helst på banen. Resultatet var et Trolls-angrep som våknet til liv, og svarte med touchdown-pasning fra Moe til -hvem ellers- Petter Thorp før Moe iskaldt dumpet en to-poengs pasning til like unge Sigurd Nordby. 15-19, og liv i kampen!

Jadda! Tenkte nok folk. Nå blir det orden på sakene igjen! Neida, det blir det ikke, tenkte Åsane Seahawks. «Come on boys, la oss respondere med en skikkelig lang drive som bruker klokke og gir poeng!» ser vi for oss at Conor Lynch sa til gutta i huddle, og som liksom-sagt så ekte-gjort. Med løp og pasninger spaserte man nedover banen, før det kulminerte i ny touchdown-pasning fra Lynch, denne gang til Jørgen Rebnord: 15-26.

Johannes Moe lot seg invitere, og ledet Trolls på en drive som svarte med akkurat samme mynt. Nok en gang var han iskald, og lobbet en TD-pasning. To-poengeren gikk ikke, så 21-26. Liv i kampen igjen! Et onside spark havnet imidlertid hos Åsane, men de lyktes ikke med å gjøre så mye. Punt. Så kom dødsstøtet for Vålerenga Trolls: Punt-returen ble til en fumble på mottak, og Åsane sikret seg kontroll på ballen. Innenfor 10-yardslinja stod nå Seahawks sitt angrep ledet av en fortsatt oppegående Conor Lynch. Han fant etterhvert Carlos Cheuquen, og dermed ny touchdown for Seahawks! 21-33, og tiden som var igjen virket så altfor, alt for kort for Trolls. Det ble den da også.

Spillerbørs:

  • 3 stjerner: #12 Conor Lynch, QB Åsane Seahawks. Begynte ikke overbevisende, men det snudde i løpet av kampen. Fikk mye juling, men holdt det gående, og etterhvert ble det 288 yards og 4 TDs i pasningsspillet.
  • 2 stjerner: #7 Petter Thorp, WR Vålerenga Trolls. Han var på det tapende laget, ja, men se hva han gjør her. Vi teller 2 TDs og 126 yards på 14 mottak. Ny sesong, samme Petter Thorp. Irriterende for motstanderne, helt ypperlig for Vålerengens Idrettsforening.
  • 1 stjerne: #10 Johannes Moe, QB Vålerenga Trolls. Er flere forsvarsspillere som fortjener en stjerne eller to, men vi kommer ikke utenom Thorp og Moe. Sistnevnte kommer inn og snur kampen. Litt for seint, men 126 yards og 2 TDs på den tida han får lar seg absolutt høre!

Hva vi lærte om lagene: Trolls får ikke satt poeng på tavla tidlig; hadde det skjedd kunne fort utfallet blitt ganske annerledes her. Men poenget er da også at dette angrepet har en del utfordringer, og sleit spesielt første del av kampen med at man ikke greier å få driver som består av nok gode spill. Det hører med til historien at de møter et Åsane-forsvar som gjør manns jobb med å holde dem vekke fra målsonen, og ikke spiller seg vekk. Særlig synes vi at LBs Pål Alexander Fossan og Carlos Cheuquen viser igjen.

Trolls sitt forsvar holder stand lenge, skaper turnovers og gjør sin del av jobben. Men etterhvert holder det rett og slett ikke mot et Seahawks som har nok talent til å ikke bare lukte blod når det holdes jevnt, men også skape store spill om tiden er der. Trolls virket som om de hadde en god plan med å ikke gi Lynch tid, men det røk etterhvert det også. Og når han fikk nok tid, ja…da ble det poeng i baken. Det kan det bli for flere motstandere i tiden som kommer, så det er greit å gjøre hjemmeleksa si, samt score poeng selv også.

En ting verdt å merke seg for begge lag: Antallet flagg må drastisk ned. Seahawks hadde 18 for 154 yards, Trolls hadde 13 for 138 yards. Det er virkelig bekymringsfulle tall uansett resultat på måltavla.

 

Highlights Bulls vs Vikings April 30th 2017

Hvem: Lura Bulls vs. Oslo Vikings
Hvor og når: Søndag 30.april kl. 16:00, Lura stadion (Sandnes)
Score: Bulls 21 – Vikings 33
Scoren vi tippet i forkant: Bulls 25 – Vikings 21

Om kampen: Dette oppgjøret begynte med to famlende angrep som ble møtt av to forsvar som virket klart sterkere enn det de møtte. Etterhvert begynte Lura å bevege ballen, og når QB Chandler Whittlesey fant WR Stian Jelsa i hjørnet av endzone for en nydelig pasnings-touchdown så det ut som begynnelsen på en lang dag for et Oslo Vikings som opp til det tidspunktet ikke hadde prestert.

Men: Med å sette poengene hadde Lura ironisk nok kastet et rødt tørkle foran nesa på Oslo-laget, som prompte svarte gjennom å marsjere nedover banen etter at et solid og langt løp av FB Jesper Haug Jørgensen eksponerte en svakhet hos Bulls som var nøkkelen til at Vikings etterhvert fikk kampen i sin hule hånd og vel så det. Driven ble avsluttet med et touchdown-løp av Lorenzo Proctor. Lura klarte ikke å svare, og det så ut som Vikings også ble stengt ned, men en flott utført tunnel screen viste at svakhetene i Bulls-forsvaret også kan utnyttes på andre vis enn løp. Da var det passende når Vikings på en pasning som var både innom forsvarsspiller og tippet av receiveren selv, endte med en lang touchdown-pasning fra Mehmet Sezer til Bror Jahre. Sezer hadde en svært god start på sesongen, og i kombinasjon med Jahre var det alt annet enn ufarlig. Kort tid etter ble det interception når Oslo-gutta nok en gang (og det ble maaange ganger denne dagen) jaget Whittlesey ut på en scramble, og sistnevnte kastet en ball som Andreas Berglihn stjal foran Stian Jelsa. Det ble etterfulgt av at Jesper Haug Jørgensen trykket ballen over mållinja, og selv om Bulls beveget seg nedover til redzone via pasningsspillet ble det ikke poeng av det. Dermed ledet bortelaget 19-7 til pause.

Andre halvdel begynte med et Bulls-forsvar som så klare ut til å returnere til sitt tidligere staute jeg, men endte opp med å eksponeres for de samme svakhetene som før pause. Dermed fikk Vegard Tysse tegne seg på scoringslisten via et løp. Ny touchdown, og 26-7. Det begynte å se virkelig stygt ut. Bulls-angrepet var i denne delen av kampen ganske tannløst, og dermed fikk Vikings raskt tilbake ballen og satte enda en touchdown – denne gang på en nydelig pasning fra Sezer til Jahre for en dominerende 33-7 ledelse. På det tidspunktet var følelsen at vi var nærmere 40-7 enn en redusering.

Slik ble det ikke. For det første ble Vikings opptatt av klokka og å kjøre den ned, og for det andre var det egentlig gitt at Bulls på et eller annet tidspunkt ville kunne lykkes med å etablere mer angrepsspill når receiverne fra tid til annen tok i mot Whittlesey sine pasninger. Når man i tillegg fant frem til et løpespill som fungerte i redzone, så ble det RB Daniel Aarre som fikk gleden av å sette reduseringen, og kort tid etter stod det 14-33. Det var fremdeles langt frem poengmessig, og tiden ebbet sakte men sikkert ut. Bulls hadde funnet et halmstrå, og grep det for alt det var verdt. En ny touchdown på pasning fra Whittlesey til Jelsa reduserte scoren til 21-33, og når Vegard Tysse fumblet på neste Vikings-drive var Bulls i ypperlig posisjon. En droppet pasning i endzone på 4.forsøk stoppet det håpet, og halmstrået var blitt betydelig kortere. Men: Bulls dreiv inn i redzone igjen. Med samme resultat: På 4.forsøk stoppet LB Kim Erik Schaanning Bulls sin RB Daniel Aarre etter at DB Bror Jahre hadde nøytralisert blokken og sikret at det ikke var mer plass på utsiden, og dermed kunne Vikings ta et kne, dusje og komme seg på flyet hjem med seieren i bagasjen!

Spillerbørs:

  • 3 stjerner: #1 Bror Jahre, WR/DB Oslo Vikings. Spiller begge veier store deler av kampen, samt special teams. Gjør en formidabel innsats i alle lagdeler. Scorer 2 TDs på pasninger fra Mehmet Sezer. Viser hvor viktig og dyktig han kan være.
  • 2 stjerner: #1 Chandler Whittlesey, QB Lura Bulls. Bærer nærmest egenhendig et Lura-angrep som til tider famler i blinde men takket være Whittlesey greier å skape nok til at det blir 21 poeng. 2 TD-pasninger til Stian Jelsa, samt en rekke gode løp.
  • 1 stjerne: #10 Mehmet Sezer, QB Oslo Vikings. Vi vurderte lenge å gi denne til en fra OL, men har ikke rukket å gå nøye nok gjennom filmen til å gjøre det korrekt. QB Sezer er imidlertid også velfortjent mottaker. 2 TD-pasninger og presist spill. Med ‘presist’ mener vi ikke nødvendigvis (bare) pasninger, men fakes, handoffs – det som skal til. Ingen turnovers. Solid start på sesongen!

Hva vi lærte om lagene: Oslo Vikings har et solid forsvar som komplementeres av et angrep som er solid når det får satt seg. Nettopp det er nøkkelen; med de gode trenerressursene laget besitter var det tydelig at straks man fikk etablert et fungerende løpespill, så visste man å sette QB Mehmet Sezer i gode posisjoner hvor han fikk vist sine styrker. Det holder vel egentlig å nevne at han ikke ble sacket en eneste gang, og ofte var det mer enn nok tid i pocket til at han kunne plukke i stykker Bulls-forsvaret på kastene sine. Sezer er ingen svakhet når han får slike arbeidsforhold; tvert i mot viste han svært lovende takter – dette laget har brikkene til å være favoritten vi har utpekt dem til.

Lura Bulls da? Vel; det er en årsak til at laget henter inn QBer som kan løpe vekk fra press, for det trengs. Det som også trengs er mer samkjøring av OL, slik at man får gitt QB Chandler Whittlesey noe mer tid og ikke basere seg på den han kjøper seg selv. Samtidig er det et stort spørsmålstegn om man får etablert et velfungerende løpespill. RB Daniel Aarre viser at han kan, men det blir foreløpig mye sidelengs for å finne åpninger som ikke er der. Receiverne må også våkne til liv i større grad. WR Edvard Duvsete spilte kampen, men var gjort usynlig både av et bevisst Oslo-forsvar med CB Eivind Rølles i spissen for den jobben, og må uansett jobbe med å finne formen frem til neste kamp. Forsvarsmessig har Bulls mye av det samme som før, men noen ferske fjes fikk nok kjent på litt mer enn ønsket, og generelt sett må det trenes på å være lavere for å ikke la seg komme ut av posisjon, samt bruke armene mer aktivt for å sikre taklinger.

 

Bror Jahre. Foto: Henning Ringlund

Rundens MVP offense: #1 Bror Jahre, WR Oslo Vikings. 2 touchdowns på mottak. God konsentrasjonsevne, mottak, finter ut en haug grønnkledde og viser hvor skapet skal stå. Bonuspoeng for like solid innsats også i andre lagdeler.

Rundens MVP defense: #55 Pål Alexander Fossan, LB Åsane Seahawks. Tilnærmet fullstendig ukjent for oss før denne kampen. Solide takter og blir en linebacker å regne med for et Seahawks-forsvar som har mye for seg. Viste meget godt igjen i denne kampen med sine 7 taklinger.

Rundens «se opp for» spiller: #10 Johannes Moe, QB Vålerenga Trolls. Kommer inn og blåser liv i et Trolls-angrep som hadde gått på en vegg. Det blir interessant å se om han får starter-rollen etterhvert; han leverte ihvertfall en meget solid søknad (og 126 yards samt to TD-pasninger på sine 21 pasningsforsøk) på begrenset spilletid.

 

1.DIVISJON
v/Sveinung Løfaldli

Arkivfoto: Robin Sayyah

Hvem: Haugesund Hurricanes vs. Olavs Menn
Hvor og når: Lørdag 29.april kl. 14:00, Gymnasbanene (Haugesund)
Score: Hurricanes 7 – Olavs Menn 14
Score vi tippet i forkant: Hurricanes 19 – Olavs Menn 13

Om kampen: 

Som vi hadde tippet, ble det en jevn kamp mellom Haugesund Hurricanes og Olavs Menn. Vi hadde riktig nok tippet feil seierherre, men kampen ble likevel i noen grad slik vi hadde forutsett. Hurricanes har et godt løpsforsvar, og det vistes godt i denne kampen. Det vi ikke hadde forutsett var hvor mye tullball denne kampen skulle inneholde. Undertegnede stoppet etter hvert å telle antall fommel.

Haugesund startet i angrep, men kom ikke skikkelig i gang med angrepsspillet i første angrepsserie, og endte opp med å punte. Olavs Menn greide derimot å score på sin første angrepsserie på tross av at de fomler to (!) ganger, inkludert én gang i samme spill som WR/WB Per-Michael Hansen løp ballen inn for seks poeng. K Thor-Martin Frøyland fortsatte som han gjorde i forrige kamp, og la deretter på til 0-7.

I andre kvarter la QB Joacim Junhov-Rindberg og Frøyland på til 0-14, som også ble resultatet til pause. Junhov-Rindberg har til nå scoret tre touchdowns på to kamper, og har markert seg som en spiller motstandernes forsvar må følge nøye med på i fremtidige oppgjør. Etter pausen kom Hurricanes i større og større grad med i kampen. QB Sindre Saltveit fant TE Trygve Tveita for seks poeng i tredje kvarter, og dermed var det straks spenning i kampen igjen. Saltveit scoret også på det påfølgende ekstrapoengforsøket.

Haugesunds DB Marcus Førland spilte en god kamp, og var med på å sette standarden for et forsvar som gjorde jobben svært vanskelig for Olavs Menn i andre halvdel. Riktig spennende ble det da Olavs Menn fomlet nok en gang inne på egen både halvdel på stillingen 7-14 med kort tid igjen av kampen. Haugesund klarte derimot ikke å utnytte den siste muligheten, og en spennende, men langt fra vakker kamp, endte til slutt med 7-14 seier til Olavs Menn.

Hva vi lærte om lagene:

Seierherrene fra Sarpsborg gjorde nok en gang en god jobb med å skjule hvem ballen skulle ende opp hos på løpespillene sine. Kampfilmen illustrerer dette på en god måte når Haugesunds kommentator spør: «kor e’ ballen?». Olavs Menn kombinerer løpsspillet sitt med et vertikalt pasningsspill, som til nå ikke har truffet, men som er treffsikkert nok til at det virker farlig. Mennene fra Sarpsborg vil nok være godt fornøyd med seieren, men de bør ikke være tilfreds med alle feilene de gjør i angrep. Dersom Olavs Menn ikke retter opp i feilene de gjør, vil de gå en lang dag i møte i oppgjøret mot Kristiansand.

Haugesund bør si seg tilfreds med hvordan de svarer i andre omgang. Forsvaret gjør en solid kamp, og angrepet gjør færre feil utover i kampen. Det er tydelig at Haugesund har noe på gang i pasningsspillet, for den unge quarterbacken deres vil bare bli bedre og bedre. Utover i andre halvdel løsnet også løpsspillet i større grad, og både RB Hao Tran og RB Alberto Osorio har flere gode løp. Som i forrige kamp sleit laget med regelbrudd tidlig i kampen, men dette ble bedre utover i oppgjøret. Haugesund har en del å bygge videre på – nå gjelder det bare å rette på de små detaljene som skiller mellom seier og tap.

 

 

 

2.DIVISJON
v/Thomas Olsen

Foto: Kristian Ringen

Hvem: Fredrikstad Kings vs. Tønsberg Raiders
Hvor og når: Søndag 30. april kl. 14.00, Kongstenbanen (Fredrikstad)
Score: Kings 5 – Raiders 2

Om kampen: Som resultatet tilsier var dette en defensiv kamp. Laget kjempet seg frem og tilbake med ballen var sjelden langt fra midtbanen. Pauseresultatet var 2-0 til Kings etter en Safety og i tredje periode klarte også Tønsberg å score en safety og resultatet var 2-2. Det så en stund ut som om vi kom til å måtte gå til overtid, men med 30 sekunder igjen på klokken klarte Kings å score en Field-Goal og gå opp i 5-3 ledelse. Tønsberg kastet så et par Hail-Mary pasninger, men ingen av dem resulterte i poeng og den siste endte i en interception for å avslutte kampen.

Hva vi lærte om lagene: Her må vi vel begynne med å si at vi tok feil. Veldig feil. Før sesongen trodde jeg nemlig at Kings skulle havne nederst på tabellen igjen og Tønsberg nærme toppen. Det er fortsatt ikke umulig at jeg treffer på det tipset, men det virker nå langt mindre sannsynlig. Tønsberg var ikke det samme eksplosive laget som de var i fjor, mye på grunn av at fjorårets quarterback var ute med skade i denne kampen. Om han kommer til å spille senere i år vet vi ikke. De var gode i forsvar, men ikke dominerende, og angrepsspillet var ikke veldig konsekvent. Det at laget heller ikke hadde trent på Field Goals var tydelig for de var flere ganger i Field Goal posisjon uten å forsøke seg.

Kings på sin side har tatt store skritt den siste tiden. Laget som ikke har vunnet en kamp siden juni 2014 tok sin første hjemmeseier noen sinne på søndag. Laget så mye mer strukturert ut enn tidligere i år, og selv om de nok har et stykke igjen for å konkurrere på toppen av divisjonen har de tatt store skritt fremover. Det blir spennende å følge de utover i sesongen og spesielt i deres neste kamp 21.05 når de møter sine selvutnevnte rivaler Gjøvik Swans.

 

U17

v/Thomas Olsen

Arkivfoto: JM Henriksen

Hvem: Vålerenga Trolls vs. Lura Bulls
Hvor og når: Lørdag 29.april kl. 12:00, Frogner stadion (Oslo)
Score: Trolls 54 – Bulls 12

Om kampen: Trolls U17 sesongdebuterte på sin nye hjemmebane Frogner Stadion og i starten virket det som om vi skulle få en jevn kamp. Begge lagene brukte litt tid på å komme i gang, men etterhvert eksploderte det for Trolls sin del og de så seg aldri tilbake.

Hva vi lærte om lagene: Trolls ser ut å fortsatt være et sterkt lag på U17 nivå. Om det holder hele veien til NM-finale som i fjor gjenstår derimot å se. For Lura sin del møtte de desidert sterkere motstand enn forrige helg, men likevel var det ikke slik at spillerne ga opp på banen. Det er absolutt noe å bygge på her og de forventer nok å være tilbake på seierspallen når de tar imot Lillestrøm på hjemmebane til helgen.

 

Hvem: Eidsvoll 1814s vs. Kongsvinger Fortress
Hvor og når: Søndag 30.april kl. 14:00, Eidsvoll kunstgress
Score: 1814s 47 – Fortress 0

Om kampen: Kongsvinger har en tøff serieåpning og mens de klarte å score 6 poeng mot Vikings forrige helg fikk de ikke til det samme denne gangen. Eidsvoll på sin side åpner sesongen med å dominere akkurat slik de gjorde i fjor.

Hva vi lærte om lagene: Det er ikke enkelt å starte nytt lag i Norge. Ihvertfall ikke når man to helger på rad møter to av Norges mest etablerte klubber. Heldigvis har de nå en uke fri før neste kamp på bortebane i Trondheim slik at laget får samlet seg litt og samtidig lært av sine feil. Eidsvoll ser solide ut slik de har gjort de siste årene, men motstanden blir nok en god del tøffere utover i sesongen. Tønsberg i neste kamp vil nok bli et mer spennende oppgjør.

 

Hvem: Oslo Vikings vs. Drammen Warriors
Hvor og når: Mandag 1.mai kl. 13:30, Frogner stadion (Oslo)
Score: Vikings 27 – Warriors 7

Om kampen: Warriors fikk litt kortere reisevei i sin andre kamp men resultatet var likevel relativt likt. De slapp inn en touchdown mindre enn mot Bulls, men scorte samtidig en mindre selv også. Ut ifra disse resultatene ville nok kampen mellom Vikings og Bulls blitt ganske spennende, men de møtes dessverre ikke i år.

Hva vi lærte om lagene: Vikings møter tydelig bedre motstand enn forrige uke noe som utrolig nok resulterer i færre touchdowns. Drammenslaget gjør seg absolutt ikke bort i kampen og 20-poeng i målforskjelt mot klubben fra hovedstaden er respektabelt. Likevel er det stor forskjell på de to lagene, for mens Warriors trolig ønsker å etablere seg i serien i sin første sesong har nok Vikings et dypt ønske om å revansjere tapet i bronsefinalen i fjor. Selv om de har startet sesongen med to seiere må de nok ta noen steg oppover om de ønsker å kjempe helt i toppen.

 

Hvem: Lillestrøm Starfighters vs. Tønsberg Raiders
Hvor og når: Mandag 1.mai kl. 14:00, Gamleidretten (Tønsberg)
Score: Starfighters 12 – Raiders 52

Om kampen: Nok en kamp med stor nivåforskjell. Tønsberg hadde puttet 20 poeng på tavlen allerede etter første quarter og gikk til pause med en solid ledelse. Lillestrøm så bedre ut når de kom tilbake og klarte å sikre seg 12 poeng i kampen, men det var liten tvil om hvilket lag som var det beste.

Hva vi lærte om lagene: Tønsberg ser ut å fortsette der de slapp i fjor. En god blanding av løp og pasninger ledet av samme quarterback som fjorårets bronselag. Virker absolutt som om de har planer om å hevde seg i toppen også i år, men ut ifra hva vi har sett virker ikke årets lag å være helt på høyde med det i fjor. Om det er tilfelle gjenstår å se.

Starfighters hadde store problemer i starten, men ting tok seg opp etter hvert. Dette er motsatt av forrige ukes kamp mot Gladiators hvor de så vidt slapp inn poeng før pause, men andre halvdel ble en scoringsfest. Forhåpentligvis vil de være våkne både i første og andre halvdel i deres neste kamp på bortebane mot Lura til helgen.

 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x