Etter runden: 5.serierunde 2015

I ‘Etter runden’ oppsummerer vi den norske serierunden og helgen som nettopp er forbi, ser på resultatene, og ikke minst sammenligner med hva vi trodde i forkant.

5.SERIERUNDE, HELGEN 8-10.MAI 2015

 

ELITESERIEN
v/JM Henriksen

 

Oslo Vikings vs Nidaros Domers

Hvem: Oslo Vikings vs. NTNUI Nidaros Domers
Hvor og når: Lørdag 9.mai kl. 16:00, Frogner Stadion (Oslo)
Score: Vikings 35 – Domers 13
Scoren vi tippet i forkant: Vikings 38 – Domers 14

Om kampen: Dette ble mer frem og tilbake, opp og ned banen, enn man kunne fryktet på forhånd – hvor det gjerne kunne tenkes at det ble mer ensidig i så måte. Den store forskjellen på lagene som vinner i Eliteserien i år, kontra de som stort sett taper, synes å være at man gjør færre feil. Det er gjerne åpenbart, men de som spiller best som lag har en viss fordel. Det så vi også i dette oppgjøret, hvor Vikings benyttet seg av en rekke forskjellige spillere som trusler både langs bakken og gjennom luften. God blokking fra flere hold hjalp dem godt.

Det var allikevel en Lorenzo Proctor i storform på runningback som gjorde det største utslaget. Han har helt klart tatt et steg videre og blitt komfortabel i et angrep hvor han både får tillit og fortjener tillit; ingen utnytter blokkene som ham. Ellers noterte vi oss at det er kø bak ham, ettersom det er langt fra alltid at Oslo Vikings velger å ha to runningbacks i bakfeltet. Vegard Tysse og Jesper Haug Jørgensen fikk også noen repetisjoner, og det samme gjorde en Thor Campe som såvidt vi har observert var på banen for første gang i år. I tillegg kommer løp av receiver Andre Wang Engedahl, som er et særdeles farlig våpen for Vikings.

For Domers var det færre offensive turnovers enn de tidligere kampene; vi noterte oss vel 1 interception kastet av hver av de to QBene som ble benyttet. Allikevel; færre turnovers gjorde ikke noe synlig utslag på måltavla. Hvorfor ikke? Vel – det svaret tar oss tilbake til det vi innledet med: Det blir for mange feil. Mottak droppes, blokker misses, noen pasninger er upresise. Enkelte spill har potensiale, men ender opp som ikke-funksjonable fordi man ikke har kompetansen på enkeltposisjoner som tilsvarer det spillet krever. Det sistnevnte gjelder eksempelvis speed option-spill til siden med trips; receiverne er ikke gode nok blokkere til dét. Det hjelper selvfølgelig heller ikke at Vikings stiller opp på en måte som gjør at det uansett ikke er nok blokkere, selv om det er en defensiv spiller man leser for å velge pitch eller ei:

Domers speed option to trips-side
Man leser DE (pilen). RT har i praksis ingen relevante å blokke pga. vinkel til forsvarere. Safety er fri.

Et par-tre sekunder senere ser situasjonen slik ut:

Domers speed option to trips-side b
Hvor mange blokkere i god posisjon i forhold til defensive spillere ser du?

Det er få -om noen- spillere som gjør seg totalt bort, men helheten og det faktum at feilene gjerne spres utover de gangene angrepet har ballen; det stopper momentumet. Det blir ikke så mye scoringer av slikt, dessverre.

Hva så med forsvar? Hos Vikings var særdeles mye avhengig av taklinger gjort av linebacker Mike Bergey de første par kampene. Andre spillere bidro selvsagt da de også, men nå begynner det å synes enda tydeligere at dette er i ferd med å bli et forsvar med flere komplementerende spillere som tilsammen danner en helhet. Spillere som Bergeys linebacker-kollega #6 Kim Erik Schaanning og defensiv back #26 Jacob Galsgaard er blant de vi merker oss at gir verdi til dette forsvaret. Nå er det kanskje litt ironisk å gi skryt for en stadig utvikling, samtidig som Domers vitterlig beveget ballen ganske mye mot dette forsvaret. Det er engang sånn at det er måltavla som er den siste fasiten, og et forsvar som så langt i år aldri har tillatt mer enn 13 poeng i noen kamp – det står til godkjent. På et slikt nivå som serien er nå, må man regne med at lag som har forberedt seg skal kunne klare å skape noe underveis i kampene.

Domers på sin side har sluppet inn i snitt 37,4 poeng pr. kamp. Nå var det en litt spesiell kamp i starten av sesongen som er den eneste hvor man faktisk har sluppet inn så mye som/mer enn snittet, så den drar naturligvis voldsomt opp. Allikevel; man har for mange hull i forsvaret. Dette er egentlig ikke noe nytt; Nidaros har i flere år hatt et avhengighetsforhold til at angrepet scorer en god del slik at man kan overleve selv om man slipper inn en del poeng selv også. I år har det ikke endt opp slik angrepsmessig, og da er det naturligvis enda vanskeligere å vinne kampene.

Noen grep kan imidlertid tas selv med samme personell som dagens; eksempelvis er Domers sårbare på løp til utsiden fordi man til stadighet sliter med at spillere ikke forholder seg til contain-ansvar på en hensiktsmessig måte. Vi kan heller ikke legge skjul på at NTNUI Nidaros Domers har i overkant mange missede taklinger fra første forsvarer som treffer ballbærer; mange angrepsspill kunne vært stoppet tidlig om førstemann får grepet og holdt tak i mannen med ballen.

Spillerbørs:

  • 3 stjerner: #3 Lorenzo Proctor, runningback Oslo Vikings. Vikings har en god gjeng som står klare til å ta reps på runningback. Men å ta dem fra Proctor? Neppe særlig aktuelt bortsett fra når sistnevnte trenger en liten pustepause.
  • 2 stjerner: #6 Kim Erik Schaanning, linebacker Oslo Vikings. Har spilt et par sesonger, og nå fyker han rundt og ser ut som en mini-utgave av [sett inn navnet på din favoritt-linebacker fra NFL her]. Bra!
  • 1 stjerne: #4 Nicolay Falch Knutsen, receiver Oslo Vikings. Har skiftet over fra defense, og skinner som en viktig blokker på svært mange av de vellykkede løpespillene. Også flere mottak, inklusive for touchdown.

Hva vi lærte om lagene: En problemstilling for oss som har vært med en god del år, kan være at vi henger oss opp i de navnene vi kjenner og den kvaliteten disse på et eller annet tidspunkt har stått for. Så overser vi disse «jyplingene» som er ferske og i fjor eller forfjor virret rundt som hodeløse høns i sitt første møte med sporten. Av og til er det greit å våkne litt opp kontra akkurat det, og det gjelder kanskje spesielt i forhold til Oslo Vikings.

Vikings anno 2015 er fullt av spillere som ikke var folk man kjente til i si…2010 eller 2012. Samtidig er det fullt av spennende talent som kan utvikles. Og: De utvikles! Vi ser flere som vokser med oppgavene etterhvert som erfaringen kommer, og denne kampen var tildels en a-ha opplevelse i så måte for undertegnede.

Det er en ny generasjon som har overtatt roret som ledende spillere hos Oslo Vikings nå, og det er mye talent der. Det blir spennende å se hvordan de ser ut de kommende årene; allerede i år er det godt nok til å kjempe om NM-gull. Når man kombinerer det med enkelte godt erfarne (og det er i seg selv rart å si for oss som primært husker dem som 17-18 åringer på f.eks. U19-landslaget) spillere på nøkkelposisjoner; da blir dette prima vare.

NTNUI Nidaros Domers opplever kanskje en del frustrasjon og friksjon ettersom det har blitt en bråte klare tap. Samtidig har de vært gjennom et rimelig mye hardere kampprogram enn samtlige andre lag så langt. 5 kamper på 5 uker er ikke bare-bare, spesielt ikke når alle motstanderne har hatt bye weeks minst 1-2 ganger i samme periode. Faktum er at Domers fortsatt er høyaktuelle for sluttspillet, har en god porsjon talent enten de tror det eller ei selv akkurat nå, OG: Har et kampprogram i fortsettelsen som egentlig setter dem i god posisjon til å slikke sårene og gjøre justeringer inn mot sluttspillet. Det fordrer selvsagt at de sikrer en plass med seier i minst 1 av 2 gjenstående grunnspills-kamper – det er ikke gjort av seg selv. Muligheten til å overraske i en eventuell semi-finale? Absolutt tilstede. SÅ stor er ikke avstanden oppover.

 

1814s vs Trolls 2015 - screenshot fra film

Hvem: Eidsvoll 1814s vs. Vålerenga Trolls
Hvor og når: Søndag 10.mai kl. 14:00, Bøn Stadion (Eidsvoll)
Score: 1814s 21 – Trolls 6
Scoren vi tippet i forkant: 1814s 28 – Trolls 21

Om kampen: Dette ble et enda mer defensivt preget oppgjør enn forventet. To forsvar som visste at de primært kunne fokusere på å stoppe løpespillet, gjorde i store deler av kampen nettopp det. Pasningsspillet var i lange perioder tilnærmet fraværende – og ihvertfall ikke funksjonelt. Kun i rykk og napp, og mot slutten av kampen, så man noe som minnet om et giftig pasningsangrep. Begge lag satset på å legge press på motstanderens norske quarterback, og vi må vel kunne konkludere med at det i stor grad var en vellykket strategi. Allikevel var halvparten av kampens touchdowns pasninger.

Når det gjelder løpespillet, så var også det «i rykk og napp». Enkelte store spill ble det, men ofte ble det avløst av tilsvarende mislykkede forsøk på samme angreps-drive. Her gjorde spesielt Vålerenga Trolls sin veteran-linebacker Tron Christian Enersen seg bemerket. Til tider kan riktignok Trolls fremstå som en blå masse som omringer ballfører, men ved nærmere ettersyn er Enersen drivkraften i svært mye av det som blir nedbrytende for motstanderens angrepsspill.

Tilsvarende var Eidsvoll sin linebacker Riley Bowen en motor i deres forsvar, om enn ikke i like stor grad akkurat denne kampen. Det var imidlertid mer enn nok mot et Vålerenga-angrep som ikke lyktes godt nok mot en sterk motstander.

Spillerbørs:

  • 3 stjerner: #50 Tron Christian Enersen, linebacker Vålerenga Trolls. Banens soleklare ener; holder laget sitt inne i kampen.
  • 2 stjerner: #41 Riley Bowen, linebacker Eidsvoll 1814s. Som vanlig svært aktiv.
  • 1 stjerne: #38 Geir Kristian Hoel, runningback Eidsvoll 1814s. Scorer to viktige touchdowns, viktig hjul i maskineriet for Eidsvoll sitt angrep.

Hva vi lærte om lagene: Det nærmer seg sluttspill, og det tetter seg til – ihvertfall om man ser på måltavla. Om vi skal se hakket nærmere, så må det være en bekymring for begge lag at kritiske deler av det å få et angrep til å fungere ser ut til å mangle: Man kan ikke bare skylde på at man møter gode forsvar. Eidsvoll er eksempelvis nede og snuser på touchdown og poeng et par ganger mer enn de greier å score, men der hvor de er forventet å være sterkest – tunge løpespill drevet frem av sterke runningbacks og god blokking, lyktes det ikke helt denne gangen. Også raske jet sweeps og counter-lignende spill hadde variert suksess. Det er imidlertid samtidig klart at det er lite som manglet ved flere anledninger, og med marginene litt mer på sin side kunne det hele endt ganske annerledes.

Trolls virket svært godt forberedt i forsvar; de så ut til å vite hva som kom. Imidlertid er det en del utfordringer i blant annet pasningsforsvaret, hvor man flere ganger slipper spesielt #5 Aaron Harris av syne. Nå ender ikke alltid det opp med en vellykket pasning, men det ble en touchdown ut av det, og var ikke så langt unna et par til.

I angrep ble det for mange feil til at man kunne gjenta fjorårets overraskende seier på Bøn. Hverken pasningsspillet eller løpespillet er godt nok, og man spilles naturligvis dårligere av en sterk motstander. Tre interceptions bidrar naturligvis heller ikke til å øke vinnersjansene. Om man vinner en kamp eller to og ender opp i sluttspillet, så vil justeringer basert på filmgjennomgang være en viktig faktor for om man kan overraske i semi-finalen. Da tenker vi både på å scoute seg selv, men ikke minst å tilpasse angrepet til motstanders forsvar og dettes svakheter.

 

Oslo Vikings LB Kim Erik Schaanning - foto Henning Ringlund
Oslo Vikings LB Kim Erik Schaanning. Foto: Henning Ringlund

Rundens MVP offense: #3 Lorenzo Proctor, runningback Oslo Vikings. Har ikke bare et fantastisk løp til touchdown og et TD-løp som viser stor evne til ro i en stresset situasjon, men har en rekke svært gode løp gjennom hele kampen. Finner yards og ofte beste løsning på spillet; svært viktig brikke for Vikings sitt angrep.

Rundens MVP defense:  #50 Tron Christian Enersen, linebacker Vålerenga Trolls. Er i 30-åra nå, og drar nytte av erfaring og instinkt bygget opp gjennom mange sesonger. Når man skal diskutere hvem som er tidenes beste norskproduserte linebacker, så er han ikke til å unngå som en av diskusjonens fremste navn, og han viste hvorfor i denne runden.

Rundens «se opp for» spiller (ikke-import):  #6 Kim Erik Schaanning, linebacker Oslo Vikings. Ari Behn skrøt en gang i tiden på seg å være del av «den nye vinen». Schaanning trenger ikke skryte på seg noe som helst; han viser på banen at han er del av norsk amerikansk fotballs tilsvarende (om enn mindre pretensiøse) bevegelse. Dette er forøvrig første og siste gang vi drar en Ari Behn-referanse opp av hatten.

 

 

2.DIVISJON
v/JM Henriksen

 

Storm inntar Varden

Hvem: Bergen Storm vs. Fredrikstad Kings
Hvor og når:
 Lørdag 9.mai kl. 14:00, Varden kunstgress (Bergen)
Score: Storm 60 – Kings 0
Score vi tippet i forkant: Storm 58 – Kings 0

Om kampen: For andre gang på 7 dager var kongene i Norges tidligere hovedstad Bjørgvin, og for andre gang ble det smikk på pung og hjemreise uten å være i nærheten av seier. Bergen Storm, med flere mann fra «gamle dager» tilbake på banen gjorde en habil figur, men motstanden var så som så. Mathias Kleppestø var QB for dagen; har Storm en skade-utfordring på posisjonen? Det skal bli spennende å se i fortsettelsen.

Det skal nevnes at Kings fikk til et og annet spill, men helhetlig holdt det ikke mål. Storm kunne rullere på det de hadde av spillere, og det var tydelig at det også er noen ferske spillere på laget som hadde veldig godt av erfaringen denne kampen ga dem.

Hva vi lærte om lagene: Fredrikstad Kings stilte med 16 mann, og som vi forutså ble dette i overkant tøft både med tanke på å dra hjem med en seier, og med tanke på å være noenlunde på samme nivå. Nå venter Østfold-derbyet mot Olavs Menn om få dager, og det bør være mer aktuelt å konkurrere opp mot.

Storm har en rekke gode spillere med erfaring fra øverste norske nivå, og det synes. De har imidlertid ingen stor dybde, og de er avhengig av enkeltprestasjoner i større grad enn lag som er naturlige å sammenligne dem med. Derimot har de ganske mange som kan gjøre de store prestasjonene – det hjelper. Allikevel: Om det skal bli 2.divisjonsfinale i år, så må de ta nivået opp ytterligere to hakk som lag.

 

Foto: Gjøvik Swans
Arkivfoto: Marius Rødsand

Hvem: Haugesund Hurricanes vs. Gjøvik Swans
Hvor og når: Lørdag 9.mai kl. 14:00, Gymnasbane nr. 7 (Haugesund)
Score: Hurricanes 63 – Swans 6
Score vi tippet i forkant: Hurricanes 48 – Swans 6

Om kampen: Haugesund gikk sterkt ut, og allerede første offensive spill var en touchdown. Stort sett gjorde hjemmelaget som de ville, men de møtte en viss motstand allikevel – vi skal ikke underslå det. Det finnes en rekke spillere på Swans som kan bite fra seg, og til tider gjorde de det i denne kampen. Det ble imidlertid langt fra nok, når Haugesund Hurricanes viste at de har blitt et lag i større grad enn mange andre av de som deltar i 2.divisjon.

Hva vi lærte om lagene: Vi talte 19 spillere på Gjøvik denne kampen. Ikke all verdens, men nok til å kunne gjøre noe og ikke bli fullstendig utslitte i løpet av kampen. Det var allikevel stor forskjell her, og vi forstår at Swans både hadde utfordringen med folk som måtte inn på uvante posisjoner, og spillere som pådro seg skader underveis.

En ting vi derimot ikke forstår, er hvorfor Swans insisterer på å være så mye i shotgun når snapping har vært et stort problem hele sesongen. Det var ikke noe bedre denne uken, og laget ble en rekke ganger satt i vanskelige situasjoner som følge av dette. Kampen kunne vært langt jevnere hvis man hadde valgt en annen løsning på hvordan ballen når (eller ikke når) QB.

Haugesund ser ganske solide ut, men det er fortsatt manglende erfaring på dette ferske laget. Hurricanes er svært avhengige av QB Kristian Austreim; uten ham på banen er dette trolig et ganske så impotent angrep. Nå er samtidig cluet at Austreim ER på banen, så…Haugesund er komplette nok til å utfordre om 2.divisjonsmesterskapet.

 

Tønsberg Raiders 2014 - foto Bjørn Tore Manuel Emanuelson
Arkivfoto: Bjørn Tore Manuel Emanuelson

Hvem: Tønsberg Raiders vs. Vålerenga Trolls 2
Hvor og når: Søndag 10.mai kl. 12:00, Gamle Idretten (Tønsberg)
Score: Raiders 14 – Trolls 2.lag 40
Score vi tippet i forkant: Raiders 34 – Trolls 2.lag 20

Om kampen: Mmmm…ja. Den eneste kampen vi tippet særdeles feil. Om man ser de fire-fem første drivene i kampen så skulle man ikke tro det; Tønsberg begynner på best mulig måte med en touchdown, deretter stopp av Trolls 2 på en overbevisende måte, og så driver de ballen ned til en ypperlig ny scoringssjanse. Så er det takk og farvel. Greit; en touchdown til blir det i første halvdel, men til gjengjeld slipper man Trolls 2 inn i kampen så det holder, og det er en sjanse sistnevnte lag tar vare på. Begge lag forsøker seg både på bakken og gjennom luften, og det vinnende laget lykkes spesielt på det sistnevnte. Scoren blir omtrent akkurat omvendt av det vi så for oss.

Hva vi lærte om lagene: Det må være en befrielse for Vålerenga å se at de takler å sende 1.laget et sted og 2.laget et annet, og faktisk håndterer U17 parallelt med det også. Dette lover godt for turen til Haugesund om noen uker!

Tønsberg (og forsåvidt Trolls 2 også) viste at å kjøre speed option krever mer enn bare det å kunne pitche ballen fra QB til RB. Man må kunne forstå hvorfor og når. Der feiler begge lag, men spesielt Raiders er svært usikre i slike situasjoner i mange tilfeller. I det hele tatt er det mye usikkerhet å spore angrepsmessig hos Raiders etter de første drivene. Man skulle tro det ville bli omvendt ettersom ting så bra ut innledningsvis, men det er mange sendrektige valg som dukker opp, og sendrektige valg er som regel dårlige valg. Det gjelder både på speed option, men også i pasningsspillet.

I forsvar får begge lagene, og særlig Raiders, lide for at pasningsforsvar er en vanskelig greie. Vi skal også ta med at QBene, og særlig Trolls 2 sin, sørget for å gjøre livet surt for forsvarerne ved en rekke anledninger gjennom presise pasninger. For Vålerenga sin del var det også mange gode mottak på lange pasninger, og der ble det skapt en god del i denne kampen.

 

Drammen Warriors at Tønsberg Raiders 2014 - foto av Bjørn Tore Manuel Emanuelson
Arkivfoto: Bjørn Tore Manuel Emanuelson

Hvem: Drammen Warriors vs. Olavs Menn
Hvor og når: Søndag 10.mai kl. 14:00, Berskog Idrettsplass (Drammen)
Score: Warriors 15 – Olavs Menn 12
Score vi tippet i forkant: Warriors 30 – Olavs Menn 20

Om kampen: Det ble bare 1 touchdown mindre i forskjell enn vi antok på forhånd, men om vi er dønn ærlige så vi ikke for oss at det skulle bli så jevnt. Vi har ikke sett film fra kampen, men noterer oss at Olavs Menn må ha tatt noen steg opp fra sin første seriekamp. Om de har gjort nødvendige justeringer, så er faktisk ikke 1.divisjon utenfor rekkevidde for ihvertfall ett Østfold-lag.

Hva vi lærte om lagene: Drammen sikret seg årets første seier, mens Olavs Menn beviste at de trolig er i midtsjiktet og ikke bunnsjiktet. Det vil i tilfelle si at de er omtrent der de var i fjor om man sammenligner med de andre lagene.

Utover dette er det vanskelig å si så mye, all den tid vi foreløpig ikke har sett film fra oppgjøret. Vi gleder oss til Olavs Menn sitt oppgjør mot Fredrikstad Kings denne uka, og det skal bli spennende å se hvordan de to lagene er opp mot hverandre. Er forskjellen like stor som den var i fjor, eller har Kings sneket seg nærmere Sarpingene?

 

U17
v/JM Henriksen

 

Hvem: Oslo Vikings vs. Nidaros Domers
Hvor og når:
 Lørdag 9.mai kl. 13:00, Frogner Stadion (Oslo)
Score: Vikings 18 – Domers 21

Om kampen: Det skulle bli jevnt i lørdagens første kamp på Frogner Stadion. Fjorårets Norgesmestere på dette alderstrinnet tok i mot et fremadstormende Trondheims-lag som tydeligvis har tatt ytterligere noen skritt fra sin første sesong på U17 (altså 2014). Det endte med seier til bortelaget, som dermed har innledet serien med to strake seiere.

Hva vi lærte om lagene: Vikings er muligens ikke det laget de var i fjor. Samtidig skal vi ikke glemme at de vant når det gjaldt som mest i 2014, så de kan vel overraske igjen seinere i 2015 også – hvem vet.

Domers sitt U17-lag bør være en energiboost for Trondheimsklubben uansett aldersnivå, og det skulle ikke forundre oss om Nidaros har begynt å tenke mulighetene for å spille NM-finale på U17-nivå etter denne seieren. Det skal bli spennende å se utover sesongen!

 

Hvem: Vålerenga Trolls vs. BVH Gators
Hvor og når:
 Søndag 10.mai kl. 14:00, Jordal kunstgress (Oslo)
Score: Trolls 48 – Gators 0

Om kampen: Dette ble ikke uventet en maktdemonstrasjon fra storfavorittene Trolls. Vi merker oss samtidig at når Gators debuterte i seriespill i fjor var resultatet dramatisk høyere i favør Trolls (85-0), så i et litt større perspektiv må det sies å ha vært en betydelig fremgang for et lag vi fort glemmer at er ganske så ferske.

Hva vi lærte om lagene: Trolls får i år som i fjor et favorittstempel tidlig i sesongen. De vil helt sikker være med på å slåss om medaljene også i år. Gators er på sin side noen steg bak, men tilsynelatende på rett vei.

 

Hvem: Tønsberg Raiders vs. Olavs Menn
Hvor og når:
 Søndag 10.mai kl. 15:00, Gamle Idretten (Tønsberg)
Score: Raiders 46 – Olavs Menn 6

Om kampen: Tønsberg, som tapte med svært klare sifre i Trondheim forrige helg, var klart bedre på hjemmebane. Nå var motstanden noe annerledes, og de møtte et lag som hadde sin første kamp i historien; U17-laget til Olavs Menn. Da ble det seier til det mer erfarne laget, selv om begge lagene dreiv ballen en del og viste til tider bra spill.

Hva vi lærte om lagene: Østfold har et aldersbestemt lag i seriespill igjen! Hurra! At de i tillegg scorer i sin første kamp er et godt tegn. Så er det dette med å takle, og å dekke opp folk osv. da; vi tipper det kommer seg mer etterhvert som erfaringen dukker opp.

Tønsberg reiste seg etter en tøff start på sesongen forrige helg, og viste mye spennende spill – vi tipper de vinner flere kamper i år!

Vi vil fremheve én spiller fra dette oppgjøret spesielt, og det er Edin Aleksander Pedersen Kucukovic. Ikke primært på grunn av spillet på banen, men på grunn av dedikasjonen til laget og sporten. Konfirmasjon er normalt en årsak til frafall som man som trener må forholde seg til enten det er spillerens, brorens, datterens eller nevøen til bestevennen sin stemor sin som er årsak til at en spiller finner det for godt å bli fraværende fra en kamp. I Edin Aleksander sitt tilfelle bestod søndag av hans egen konfirmasjon i kirken før kamp, deretter kamp -inklusive med gjester på tribunen-, og så selskap i anledning konfirmasjonen. Det går an, og er et eksempel til etterfølgelse som vi applauderer!

 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x