Før runden: 8.serierunde 2015

Det er klart for 8.serierunde; en serierunde som blir ganske spesiell kontra alle de andre serierundene i år: Det er kun seriekamper på U17-nivå! Dette skyldes at det på seniornivå er landskamp, og derfor er alle kamper i Eliteserien og 2.divisjon satt på hold – spill der gjenopptas neste uke 🙂

Som tilleggsinformasjon: Det kommer en egen «Før kampen»-sak om landskampen i morgen. Den omtales altså ikke i spesifikke ordelag her.


8.SERIERUNDE, HELGEN 29-31.MAI 2015

 

ELITESERIEN
v/Bård Strøm

Ingen kamper denne runden.

 

2.DIVISJON
v/JM Henriksen

Ingen kamper denne runden.

 

U17
v/JM Henriksen

 

MaxEmanuelson_AX_0392
Foto: Max Emanuelson

 

Hvem: Tønsberg Raiders vs. Lillestrøm Starfighters
Hvor og når:
 Søndag 31.mai kl. 14:00, Gamle Idretten (Tønsberg)
Om lagene/kampen: Hjemmelaget har 1 seier, 2 tap. Bortelaget har 2 tap så langt. Om vi ser på score mot felles motstandere, så bør dette ha potensiale for å bli et jevnt oppgjør – selv om Starfighters sportslig sett kan være et hakk over Raiders. Kan hjemmebane være en fordel som utjevner ytterligere?

 

Hvem: Olavs Menn vs. Oslo Vikings
Hvor og når:
 Søndag 31.mai kl. 14:00, Navestadbanen (Sarpsborg)
Om lagene/kampen: Det ferskeste laget mot et av de klart mest erfarne om vi ser på klubbhistorie kombinert med historie på dette alderstrinnet. Dette er Olavs Menn U17 sin andre kamp noensinne. De scorte i første kamp; kan de gjenta den bedriften mot et Vikings U17 som nok gjerne vil fortsette sin progresjon inn mot sluttspillet?

 

Hvem: BVH Gators vs. Kristiansand Gladiators
Hvor og når:
 Søndag 31.mai kl. 14:00, Gommerudbanen (Rykkinn)
Om lagene/kampen: Hjemmelaget har 2 tap så langt, bortelaget har 1 tap og 1 seier. Sistnevnte i en svært jevn kamp mot Åsane Seahawks forrige runde. Begge lagene har spilt mot Vålerenga Trolls, hvor score-forskjellen for Gators sin del var -48 og for Gladiators sin del -28. Her har Gators hjemmebane, men Kristiansand et visst favorittstempel allikevel. Kan Gators gjøre som de gjorde mot Domers i fjor, og dermed sikre en overraskende seier?

 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x