Amerikansk Fotball har plass til flere skribenter!

amfotball logo f

2016 er godt i gang, og det er vi hos Amerikansk Fotball også. Allikevel er det fortsatt plass til flere med skrivekløe som kan tenke seg å bidra til dekningen av både NFL, college-fotballen, norsk amerikansk fotball og ikke minst alt det andre som gjør amerikansk fotball verdt å følge med på!

Vi har i dag en stab på 11 som jevnlig bidrar med innhold, i tillegg til en del andre som bidrar en gang i blant. Vi har plass til flere innen begge kategorier, men aller mest ønsker vi oss noen som skriver minst et par saker i måneden.

Alle artiklene våre skrives på norsk pr. dags dato. Det foreligger ingen konkrete planer om å endre på dette, så det er en fordel om du er komfortabel med å skrive godt på norsk.

I tillegg til å legge ut saker på websiden Amerikansk Fotball, legger vi også ut enkelte saker, linker og kortere tekster direkte på Facebook-siden vår, Twitter, Instagram, og i muntlig form på Amerikansk Fotball Podkast. Vi har også gjort noe livestreaming, og det/vodcasting er helt sikkert kommer til å gjøre igjen. De som leser og lytter til oss er i hovedsak norske, men vi har besøkende fra store deler av verden; i 2015 var det eksempelvis totalt rett over 265.000 besøk på websiden fra totalt 118 land.

Skribentene våre holder til i store deler av landet; fra Troms i nord til Stavanger i sør(vest), i Trondheim, Oslo og andre deler av det sentrale Østlands-området også. Det betyr at vi sjelden møtes alle sammen samtidig, selv om vi prøver å ha et fellesarrangement for staben en gang i året. Vi har allikevel mye intern dialog, og det er kanskje noe av det aller beste med hele opplegget – muligheten til å få og gi tilbakemeldinger og diskutere i et fellesskap før man publiserer.

Høres dette ut som noe du eller noen du kjenner kan tenke deg å være en del av? Er du eventuelt interessert i å bidra med annet innhold, som f.eks. design, fotografier, video e.l.? Ta kontakt med oss, så ser vi sammen på mulighetene for at du kan bli en viktig del av Amerikansk Fotball!

Kontakt oss her!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x