Torsdagsfotball: Cleveland vs. Cincinnati

Vi nærmer oss halvspilt sesong, og i AFC North, der kveldens to lag holder til, er det ganske tydelig hvem som er hva. Baltimore og Cleveland ligger helt sist, begge på 2-6, og er i praksis eliminert fra sluttspillet. Pittsburgh ligger på andreplass, men på 4-4 er de en kamp bak Jets, som per nå okkuperer 6. plass i AFC og den siste wild card plassen (gjett hvem som holder 5. plass: Oakland Raiders!).

Alene på topp i AFC North finner vi Cincinnati, som fortsatt er ubeseiret og 7-0. I tillegg slo de Pittsburgh på søndag, så om Stålbjelkene skulle begynne å ta de igjen har fortsatt Cincy en tie breaker i sitt favør.

 

Cleveland Browns @ Cincinnati Bengals -11.0

Cincinnati må fortsette å vinne hvis de skal holde følge med Denver og New England, begge 7-0. Det blir et tett race mot første-seed i AFC, og alle tre lagene virker solide nok til å kunne bli nummer 1 eller 2 i AFC ved sesongslutt. I min power ranking forrige uke ga jeg New England og Cincinnati topplassene, men etter at Denver knuste Green Bay på søndag virker det som om de er rett bak.

C
Andy Dalton prøver å styre Bengals til 8-0.

Dette skal være en grei seier for Bengals – de møter et Browns-lag som sliter med det meste og var villige til å bytte bort sin stjerne-tackle, Joe Thomas, rett før byttefristen gikk ut. Han ble derimot værende, og skal bruke kvelden sin på å beskytte Johnny Manziel, som visstnok skal starte for Browns – som han gjorde i fjor, en kamp Cincinnati til slutt vant 30-0. Man får håpe for hans skyld at Cleveland spiller bedre i år, men jeg tror uansett de blir for svake og Bengals tar en oppskriftsmessig seier hjemme mot et lag som kan begynne å tenke mot neste års draft.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x