Torsdagsfotball: Denver – Kansas City

Som en del av vår dekning av NFL vil vi hver uke presentere de kampene som går av stabelen. Jeg vil og forsøke å komme med tips til utfallet i disse kampene basert på hvilket handikap de har blitt tildelt av oddsmakerne. Handikap er hentet fra FootballLocks.

Handikappet indikerer hvor stor forskjell det er på lagene ifølge bookmakerne. I NFL er det vanlig å få 3 poengs handikap for hjemmebane – hvis hjemmelaget er favoritt -3.0 betyr det at oddsmakerne ser på lagene som jevngode på en nøytral bane. I disse gjennomgangene av kampene vil jeg sette handikappet bak det laget jeg tror kommer til å vinne kampen og dekke handikappet. Det vil si at et lag jeg tipper som vinner ved -3.0 må vinne med minimum 4 poeng for at jeg skal ha rett i min spådom. Det laget som er underdog har motsatt handikap av favoritten, altså +3.0.

I et forsøk på å tjene enda mer penger (for det er TV-rettighetene NFL tjener mest penger på) har vi de siste årene fått fotball på torsdager. Søndag er som kjent den store dagen for NFL – grunnen til at torsdag ble valgt er at fredag spilles det kamper på high school (Friday Night Lights?) og lørdager er reservert college-kamper.

Denver Broncos @ Kansas City Chiefs -3.0

Begge disse lagene vant i uke 1, men det var helt klart Kansas City som imponerte mest. Alex Smith så ut som en vintage Peyton Manning mot et Texans defense som mange trodde skulle være av shutout-kaliber. Den faktiske Peyton Manning hadde en relativt dårlig dag på jobb, og hverken Baltimore eller Broncos klarte å score en offensiv touchdown på søndag.

Spørsmålet blir om det bare var litt rust i Broncos-maskineriet og om de har banket det av tilstrekkelig til å hamle opp med Chiefs på Arrowhead. Jeg tror ikke det.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x