Torsdagsfotball: Detroit vs. Green Bay

Detroit gjorde kort prosess av Philadelphia forrige torsdag, og ga seg ikke før de hadde puttet 45 poeng på de stolte Ørnene. Detroit har vunnet 3 kamper på rad og det er kun 2 lag som har en lengre seiersrekke i NFC. De har fått skikk på linja si slik at Stafford kan spre ballen rundt – Lions er og blir et pasningsorientert angrep – og forsvaret har funnet tilbake til sitt kall, der defensiv linje skaper sacks og secondary skaper turnovers. Mye gikk galt med Detroit tidlig i år, men de later til å ha spilt på seg en dose selvtillit over de siste kampene.

Da de slo Vikings bestemt på hjemmebane for to uker siden antok mange, meg selv inkludert, at Green Bay kom til å holde på førsteplassen i divisjonen. I den kampen så satt alt. Rodgers var sitt sedvanlige jeg, defense fikk stoppet Adrian Peterson (så godt som det lar seg gjøre) og til og med runningbackene til Packers hadde en produktiv dag. Hopp fram til Thanksgiving og de makter 13 poeng mot Chicago, et lag som har hatt en svært ujevn og skadeforfulgt sesong.

TITLE9

Green Bay Packers @ Detroit Lions +3.0

Så hva skal man egentlig konkludere med her, basert på de tre poengene Detroit får? Det kan se ut som at bookmakerne vurderer Chicago som et godt lag ettersom de slo Packers sist, og at de vurderer Philadelphia som et særdeles svakt lag ettersom Lions rett og slett ga de juling. På topp av dette er Lions underdogs på hjemmebane. Kort fortalt: ingen har trua på Detroit.

Bortsett fra meg. Lions slo Packers på Lambeau tidligere i år, og de har levert gode kamper den siste tiden, dog mot varierende motstand. Offense tenner på alle plugger og Ezekiel Ansah ser ut som han har våknet fra dvale. Green Bay har derimot én god kamp på de siste fem, den nevnte Vikings-kampen, og virker å ha stoppet opp litt på angrep. Jeg velger å gå med det laget som er i form her, selv om Green Bay på papiret (og tabellen) er bedre.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x