Hvem spiller i Super Bowl 50? Ett navn er ihvertfall klart!

Coldplay_Mylo_Xyloto_Tour_@_Wells_Fargo_Center

7.februar 2016 spilles Super Bowl 50. Hvilke lag som ender opp i den store finalen for årets NFL-sesong er ikke klart, men ett navn er allikevel klart: Vi snakker om bandet som skal underholde i halvtidshvilen. Hvem det er? Britiske Coldplay!

Coldplay_MX_logo

Coldplay er et av de absolutt største bandene de siste 15 årene, etter gjennombruddet i år 2000. Med over 80 millioner solgte album er det ingen tvil om at bandet er velkjent blant et stort publikum. Alle virker likevel ikke å være like glade i bandet, som over tid har pådratt seg en viss mengde negative kritikere. Av det mer humoristiske slaget er utsagn som dette:

Coldplay føyer seg inn i rekken av store navn som har det musikalske innslaget i halvtidshvilen under Super Bowl. I fjor var det Katy Perry, Lenny Kravitz og Missy Elliott som stod for morroa, året før det stod Bruno Mars og Red Hot Chili Peppers på scenen. I 2013 var det Beyonce og hennes gamle gruppe Destiny’s Child på programmet, og listen fortsetter bakover i tid med haugevis av navn man skal ha gjort en mektig god jobb for å ikke kjenne til. Så kan man selvsagt ha ymse synspunkter på om det ikke heller hadde vært bedre å se The Stone Roses, Åge Aleksandersen, Burzum eller hva man enn setter høyest selv, men det spørs om ikke målgruppa er hakket videre enn som så.

Coldplay_Viva_La_Vida_Tour_in_Hannover_August_25th_2009
Coldplay etter en konsert i 2009

Det er ellers verdt å merke seg at det ikke er sikkert at Coldplay blir alene om å stå for det musikalske innslaget, så det er mulig at det dukker opp flere nyheter på den fronten i tiden som kommer.

Vi noterer oss at Super Bowl 50 nærmer seg, og for vår del vil det nok først og fremst være kampen vi gleder oss mest til uansett hvem som gjør hva i pauser og timeouts 😉

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x