Amerikansk fotball – det handler om vilje

«It’s not the size of the dog in the fight, it’s the size of the fight in the dog», har Mark Twain blitt sitert på. En av idrettsutøverne som eksemplifiserer det, er Adam Reed. Adam Reed er rundt 134 centimeter høy, og veier 43 kilo. Han spiller high school-fotball, og motstanderne er stort sett 50 cm høyere og veier gjerne 40-70 kilo mer enn ham.

Adam Reed er en inspirasjon, og viser hva vilje kan være verdt. Han viser noe av det overordnede vi mener at amerikansk fotball kan bidra med. Han viser noe av det man ønsker å se i et menneske: Viljen til å kjempe for å oppnå noe. Viljen til å se muligheter fremfor problemer. Viljen til å oppnå det man kan med det man har. Og ikke minst: At man i fellesskap gjør sitt beste ut av det samlede potensialet slik at vi som en enhet oppnår våre mål.

Vi har samlet noen av sakene, både video og skrift, som forteller deg mer om hvem Adam Reed er og hva han står for. Legg merke til at de samtidig forteller noe om miljøet han er en del av og menneskene rundt ham også:

A small player with a big heart

 

Noen høydepunkter fra kamper:

 

En til nyhetshistorie om Adam Reed:

4'5", 95-Pound Running Back is Incredible

 

Denne fantastiske saken fra ESPN med bilder og tekst som forteller mer om Adam Reed, anbefaler vi på det sterkeste at du får med deg!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x