Torsdagsfotball: New England vs. Miami

Så langt i år har flere av torsdagskampene vært jevnspilte. Ikke alle har vist fram lagene fra sine beste sider – historisk sett er disse kampene ofte preget av mer feil enn de på søndag. Mye av grunnen til dette er at lagene kun har tre dager til forberedelser, og de ligger da etter i gameplanning og har mye video å ta igjen. I tillegg til dette kommer det selvfølgelige punktet med fysisk restitusjon og hvile mellom kamper.

 

Miami Dolphins +8.0 @ New England Patriots

Som Bill Belichick sier i slutten av denne videoen, «mandag er torsdag». Dette gjøres for å simulere en vanlig kampuke, men det er ikke til å stikke under en stol at man gjerne skulle hatt noen dager ekstra. Kveldens kamp spilles mellom New England og Miami, og siden de er divisjonsrivaler har de mye scouting unnagjort allerede. Det er likevel stor forskjell på lagene siden sist de møttes, ikke minst på grunn av Miamis nye hovedtrener, Dan Campbell, som har hatt god suksess de siste to ukene.

Derfor er det rart at Patriots er 8 poengs favoritter. Ja, de spiller hjemme, og ja, de er ubeseiret. Men selv om New England imponerer så langt i årets sesong så har Miami virkelig skjerpet seg og er for alvor med i kampen om AFC East hvis de fortsetter å storspille.

 

Miami+Dolphins+v+New+England+Patriots+0yjniICffyLl

Dette blir nok den vanskeligste kampen så langt for Dan Campbell – New England hjemme på en kort uke. Likevel har Miami vist de siste ukene at det er fight igjen i de, og det er et divisjonsoppgjør. Med andre ord, mye å spille for.

Patriots har spilt overraskende mye mann-mot-mann med defensive backs i år, til tross for at Revis og Browner spiller i andre klubber. Dette har sammenheng med at front-7  har blitt forsterket -Jabaal Sheard har kommet inn, og sammen med de 2 siste førsterundevalgene Dominique Easley og Malcolm Brown har dette gjort livet enklere for secondaryet.

Miami på sin side har produsert mengder av yards og poeng under Campbell – kan dette fortsette? Tannehill ser unektelig bedre ut, og Miami har endelig begynt å score touchdowns på løpespill. Vi vet fra før at defense er bra, så denne kampen handler om hvor mye Tannehill og resten av angrepet til Miami klarer å produsere mot et ungt, sultent New England-forsvar.

New England befester posisjonen sin i AFC med en seier her – da har de slått alle divisjonsrivalene så langt i år, og fortsetter sin seiersrekke. 8 poeng virker mye mot et høypotent Miami, så jeg forventer en noe jevnere kamp. Skulle Dolphins klare å stikke av med en seier her ville det vært svært imponerende, og de nærmer seg da Jets på andreplass i divisjonen.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x