Torsdagsfotball: San Francisco vs. Seattle

Det virker som om at ingen har spesielt lyst til å vinne NFC West. Cardinals hadde en gylden sjanse til å feste grepet mot Steelers, men istedenfor produserte ligaens mestscorende offense kun 13 poeng på 11 possessions. Carson Palmer kastet for over 400 yards, men det hjelper fint lite når man kun scorer én touchdown for dagen.

Dermed kunne det være duket for et comeback for Seattle, i form av en opphenting av forspranget til Arizona. Haukene var hele 7 poengs favoritter hjemme mot Panthers, som fortsatt var ubeseiret. Og som fortsatt er det idag. Andre omgang var forrykende fotball med sacks, gode taklinger og noen utrolige spill på offense av begge lag. Panthers viste seg derimot oppgaven verdig, og sitter nå alene på toppen i NFC South. Seahawks gikk på sitt fjerde tap for året, og selv om det er tidlig å si at de ikke når sluttspill, så kommer de seg ikke dit med den fotballen de har spilt hittil i år.

På en kort uke møter de nok en divisjonsmotstander, og taperen av denne kampen får æren av å være alene på bunnen i NFC West.

 

Seattle Seahawks @ San Francisco 49ers +5.5

Tidenes beste defense har blitt redusert til en middelhavsfarer og har så langt i år bare hjulpet Seahawks til 2 seire (hvorav den ene kom etter en feilaktig dommeravgjørelse). Like mange seire har hjemmelaget i kveld, dog forventningene til 49ers denne sesongen var betraktelig lavere enn det de var for Seahawks. Det å tippe på den kampen er vanskelig – utfallet er avhengig av hvilke lag som møter opp: 49ers som spilte jevnt med Giants og slo Ravens eller San Francisco som fikk bank av Arizona? Og hvilken utgave av bortelaget får vi: de som knuste (et svakt) Chicago eller de som tapte mot Bengals og Panthers?

San Francisco utnytter hjemmebanefordelen godt og viser seg fra sin beste side. Skulle Seattle klare å dra i land dette blir det ikke med mer enn 3 poeng.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x