Cam Newton – helt klart tidenes dårligste draftvalg

cam-newton-panthers-qb

I går kastet Carolina Panthers sin QB Cam Newton for 340 yards og 5 touchdowns. I tillegg hadde han 8 løp for 100 yards. Panthers er 14-0, og Cam er definitivt en del av årsaken. Det er nok et stykke unna det skribenten Jim Folsom så for seg at Newton skulle gjøre i desember 2015, ihvertfall om vi skal forholde oss til den fantastiske artikkelen Bleacher Report lot Folsom publisere 9.mai 2011 om Cam Newton og Carolina sitt valg om å ta ham i 1.runde av draften det året. Den siste tiden har den 4 og et halvt år gamle artikkelen gått sin seiersgang over store deler av nettet, for Folsom sine påstander slo liksom ikke helt til…

Jim Folsom
Jim Folsom. Foto fra Twitter

Nå skal det sies at de fleste som skribler noen ord på internett jevnlig, vil bomme både litt og litt mer fra tid til annen. Det er intet nytt. Folsom sin artikkel er derimot et så unikt oppkomme av håpløse argumenter at det er forbløffende. Enda mer forbløffende blir det når det fremstår som klinkende klart at artikkelforfatteren 4 år etterpå ikke greier å ta en «humble pie», men derimot rir videre på sin høye hest.

Riktignok kan han ikke unngå å innrømme at hans spådom om at Newton ikke er starter for Panthers når vi går inn i 2016 (noe man strengt tatt ikke vet svaret på nå, men vi tror de fleste er enige om at det skal en fengselsstraff, flyulykke, tidenes trade i NFL e.l. til før det ikke er tilfelle) trolig var dårlig, men Folsom makter allikevel å lire av seg at Newton var en dårlig spiller frem til en bilulykke for ca. 2 år siden. Det er mulig han da har glemt at Cam Newton var NFLs rookie of the year i 2011, og stort sett har spilt ganske bra mer eller mindre fra første spill i NFL-karrieren.

Jim Folsom bestemte seg nok lenge før det, og har tviholdt på fantasien om Cam Newton som en mislykket NFL-QB siden. Faktisk er det slik at Folsom for litt over 1 år siden konkluderte med at han hadde hatt rett i sine initielle spådommer. Han gadd ikke vente til 2016 med å komme med følgende herlige konklusjon:

Jim Folsom i 2014 - calling it
Hentet fra Folsom sin profil hos Bleacher Report

Den opprinnelige artikkelen fra 2011 er fortsatt på nett, og vel verdt å få med seg. Aller størst verdi finner vi i et stadig voksende kommentarfelt under selve artikkelen. En kjempebonus er at artikkelforfatteren selv, Jim Folsom altså, presterer å skrive en rekke kommentarer der som utvilsomt inneholder lite ydmykhet og mye forsvarsposisjon. Du finner hele herligheten her:

Som om ikke dette var nok, så inneholder Twitter-kontoen til Folsom gode bevis på den samme holdningen. Senest for ca. 8 timer siden la han ut en link til følgende bevingede ord:

Jim Folsom vil ha pengene dine

Det er jo tøft gjort, eller..? Jada; tøft å be om pengene til folk for å gjøre det han uansett sa han skulle gjøre i 2011:

Jim Folsom sitt opprinnelige utsagn

Vi tenker det er best å avslutte med de profetiske ordene Jim Folsom selv avsluttet sin artikkel med i 2011, og hvor han blander Tim Tebow inn i bildet på en måte som gjør artikkelen hans über-legendarisk:

Jim Folsom sin fantastiske avslutning i 2011-artikkelen

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x