Frykt intet – Trenerhjelpen er her!

I kveld har vi gleden av å presentere Trenerhjelpen som en del av menyen her hos Amerikansk Fotball. Som vi annonserte i forrige ukes sak ‘Linjecamp 2016 – hva skjer?‘, så har vi lagt til rette for en løsning hvor du, laget ditt eller klubben din kan etterspørre ekstern trenerhjelp via en løsning her hos oss. I praksis er det snakk om en formidling av trenerkrefter som kan bidra på en eller flere treninger, og gjerne en treningsleir eller tilsvarende arrangement.

Løsningen er splitter ny her hos oss, og som vi varslet i forrige uke vil det ta tid før vi har fylt opp med trenere som dekker alle posisjoner. Vi har imidlertid allerede nå fått med oss et par svært solide og kompetente fotball-mennesker som både har bakgrunn som meget gode spillere, og som kan bidra til at andre øker sin kompetanse som spillere.

Alexander Durazo - foto Krs Glads
Alexander Durazo. Foto: Kristiansand Gladiators

I tillegg til Alexander Durazo som vi presenterte forrige uke, har også Jorma Bailey takket ja til å bli med.

Jorma Bailey vs Trolls 2014 - foto Kristoffer Andreassen
Jorma Bailey. Foto: Kristoffer Andreassen

Jorma Bailey er kjent for de fleste som følger med på norsk amerikansk fotball, og om du klikker på navnet hans ovenfor vil du få et godt innblikk i mye av det han har gjort i tilknytning til amerikansk fotball.

Trenerhjelpen finner du i vår undermeny ‘Ressurser’, som vist på bildet nedenfor:

Hvor du finner Trenerhjelpen

Altså går du fra vår forside til –> Ressurser –> Trenerhjelpen

Linken har du her: Trenerhjelpen

Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn, krysse av for hva du ønsker bidrag innenfor, samt gjerne skrive noe litt mer utfyllende om hva du ser for deg. Deretter sender du skjemaet, og så kontakter en (eller flere) trenere deg innen en ukes tid etter at skjemaet ble sendt inn.

Vi håper dette er et tilbud som kan bli nyttig for mange over tid. Vi vet at kunnskapen trenerne besitter er av høyt nivå, så benytt gjerne dette tilbudet til å forsterke din egen kunnskap og hva du leverer innen amerikansk fotball!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x