NFL- Hva skjer videre?

Superbowl 50 er ferdigspilt, og sesongen 2015/2016 er avgjort. Det er nå ca 8 måneder til det sparkes i gang igjen. Men hvis du tror det ikke skjer noe i mellomtiden, tar du heldigvis feil. Allerede denne måneden skjer det ting i ligaen. Her er vår oversikt over det som er verdt å følge med på, og datoer å huske utover våren og sommeren. Veien til Houston, hvor Superbowl LI skal spilles har allerede begynt.

 

Datoer og viktige begivenheter:

09 Februar: Første dag i waiver-systemet.

15 Februar: Første dag lag kan bruke Franchise eller Transition tag på spillere.

23-29: Scouting Combine i Indianapolis,Indiana. Flere hundre av de beste fra college har en treningsleir for å vise seg frem. Her er hele NFL til stede. I tillegg til å måle hurtighet, spenst og alle andre egenskaper har lag mulighet til å intervjue spillere i inntil 15 minutter. I tillegg til å møte spillere, møtes lagenes trenere samt eiere og diskuterer trades, og annen NFL-relatert politikk.

1 Mars kl 22(norsk tid): Deadline for å bruke Franchise eller Transition tag.

6-9 Mars: «Tampering period». Lag kan snakke med og innlede forhandlinger med agenter av spillere som er unrestricted free agents. Kontrakter kan ikke inngås før kl 22 norsk tid 09.03.206. Kl 22 norsk tid er også deadline for å gi tilbud til sine restricted free agents, samt for alle lag å komme seg under salary cap.

9 Mars kl 22(norsk tid): Det nye NFL-året samt free agency begynner. Det er nå også mulig å gjøre trades. Alle spillerne lagene vil beholde må nå være under kontrakt hvis lagene ikke vil la de teste markedet.

21-24 Mars: Årlig eiermøte, Pheonix, Arizona.

5 April: Lag med ny hovedtrener kan begynne på sine offseason opplegg.

19 April: Lag med samme hovedtrener kan begynne på sine offseason opplegg.

28-30 April: NFL Draft i Chicago, Illinois. Her velger lagene spillere fra college. Lagene har (i utgangspunktet) ett valg hver runde, i 7 runder. Se full rekkefølge her(oppdateres).

15 Juli: Siste frist for å signere spillere med Franchise eller Transition tag til flerårs-kontrakter eller forlengelse.

Midten av Juli: Rookies og spillere med ett år bak seg kan rapportere for treningsleir.

 

Vi holder dere naturligvis oppdatert på alt som skjer i NFL underveis. Spesielt draft, men også combine vil bli dekket. Følg @amfotball eller undertegnede, @jesperhagen for det aller siste!

 

 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x