Seattle Seahawks RB Marshawn Lynch legger opp

New York Jets v Seattle Seahawks

Mens Super Bowl 50 har fokus i nær sagt alle kanaler, benytter Seattle Seahawks sin eminente running back, Marshawn «Beast Mode» Lynch, anledningen til å si takk for seg på en subtil måte. Ikke uventet fra den kanten, når man tar hans forhold til media i betraktning.

Med denne tweeten ser han ut til å bekrefte rykter som har versert etter hver sesong de siste årene:

Lynch har hatt en strålende karriere etter at han ble draftet av Buffalo Bills med 12te valget i 1ste runde av NFL-draften 2007. Allerede rookie-sesongen ble det over 1.000 yards på løp, når han noterte seg for 1.115 i løpet av de 13 kampene han spilte i 2007. Også i 2008 var han markant for Bills, før halvannen mager sesong fulgte. Vi sier halvannen, fordi Lynch måtte pakke snippen og ta turen til Seattle et lite stykke ut i 2010-sesongen. Det skulle vise seg å være starten på det som virkelig gjorde karrieren hans minneverdig.

Undertegnede kommer aldri til å glemme å komme hjem sent en kveld/natt, skru på TVen til en livesending av Seahawks hjemme mot (da) mektige New Orleans Saints, og sekunder seinere kom dette løpet:

Epic Beast Mode Run Analysis by Marshawn Lynch (Beast-QUAKE!)

 

Marshawn Lynch hadde med det løpet for alvor meldt sin ankomst i toppsjiktet blant NFL running backs, og det signaliserte samtidig starten på en generasjon Seahawks-lag som fortsatt er potensielle Super Bowl-vinnere. Lynch har vært en svært sentral del av det mattestykket; nå er det altså tilsynelatende slutt etter 9.112 løpe-yards i NFL.

Vi sier ’tilsynelatende’, og det gjør vi fordi Marshawn Lynch som vanlig har vært restriktiv i ordvalget sitt. Om et bilde sier mer enn tusen ord, så er det allikevel ikke «penn på papir», og han er ikke akkurat spesielt gammel med sine 29 år. Vel; for en running back som har blitt gitt ballen og løpt hardt i en årrekke er det ikke ungt heller. Om Lynch dukker opp igjen i NFL allikevel gjenstår å bli sett, men vi sitter foreløpig igjen med inntrykket av at han faktisk nå har takket av.

Vi takker deg for minnene, Marshawn!

 

Tidligere saker om Marshawn Lynch:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x