Amerikansk Fotball Podkast – Episode 3

soundcloud_final_1

Vi har kommet til Episode 3 av Amerikansk Fotball Podkast! Vi greide ikke vente to uker fra forrige gang, først og fremst fordi brorparten av fokuset er kampen som ble spilt for to dager siden: Super Bowl 50!

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. iTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • Vi er på Super Bowl-fest og intervjuer flere der om kampen, arrangementet, maten og en konkurranse i tilknytning til å ha Super Bowl-fest.
  • Vi har med oss Jesper Hagen og snakker om Super Bowl 50; kampen, forhåndstipsene, hvordan det hele utviklet seg.
  • I tredje periode er det også Jesper Hagen og Jarle Magnus Henriksen i studio. Da snakker de blant annet om Peyton Manning og Cam Newton – både opp mot Super Bowl 50 og frem i tid.
  • Landslagsleiren 19-21.februar er avlyst! Patrick Hamnøy, Morten Midtsund og Jarle Magnus Henriksen diskuterer det, og betydningen av avgjørelsen, samt sparrer på en del tanker rundt landslag generelt.

Sendingen er delt inn i 4 perioder som hver varer ca. 10 minutter og da har et hovedtema hver. Totalt er sendingen på 40 minutter denne gang.

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Jarle Magnus Henriksen

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Bjørn Erik Poppe Thorsen, Pål Dannevig, Sivert Duvsete, Jesper Hagen, Patrick Hamnøy og Morten Midtsund

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x