Vi har pratet med…Fredrikstad Kings!

Logo KingsEn ny sesong er på trappene og i den forbindelse så har vi sendt lagene i 2. divisjon tre spørsmål hver. I dag er det Fredrikstad Kings du kan lese om!

Foto: Kristian Ringen
Foto: Kristian Ringen

Har dere har noen nye spennende spillere tilflyttede eller i fra egen stall som kommer opp i fra årsklasser under?

Om de er tilflyttede eller bare sene på avtrekkeren vet vi ikke, men i år som i fjor har vi fått noen nye spillere inn i troppen som vi håper kan bidra til å heve nivået fra den triste fjorsesongen. I tillegg har vi fått på plass en farmeravtale med Olavs Menn, som vi tror det vil komme mye godt ut av for begge klubber. Vi har også inngått et samarbeid med nye Grenland Mercenaries, som kommer til å styrke vår stall med flere av sine spillere frem til de forhåpentligvis er klare til å stille eget lag neste sesong. Alt i alt stå vi med en en mye bredere og mer solid tropp i år enn hva vi hadde i fjor.

Målsetting for årets sesong med laget?

Årets målsetning er enkelt og greit å være et konkurransedyktig lag, noe vi dessverre ikke var i fjor. Vi skal gå ut i hver kamp og vise at vi faktisk kan spille fotball her nede i Fredrikstad også.

 

 

Og tanker om motstanderne deres i inneværende sesong?

Med det nye divisjonssystemet skal vi være ærlige nok til å innrømme at vi nå spiller i divisjonen der vi hører hjemme, og vi mener vi har god sjans til å plukke med oss noen seiere denne sesongen. Vi åpner borte mot Gjøvik, det samme laget vi spilte vår første seriekamp mot for to år siden. Og her ønsker vi selvsagt revansj. Deretter får vi Tønsberg på besøk, et lag vi kun har møtt én gang før, og dette blir nok et tøft og artig oppgjør. Så har vi en måneds avbrekk før vi møter Lillestrøm Starfighters. Dette er blitt hovedrivalen vår, alt i god sportsånd selvsagt, og etter to sesonger står vi med én seier hver. Dette er nok sesongens viktigste kamp for vår del.

 

 

Hjemmekampen mot Gladiators blir spennende, fordi vi ikke vet noen ting om laget vi møter. Påfølgende kamp mot Kolbotn blir nok et tøft møte, men også her håper vi å bite fra oss. Sesongen avsluttes i Tromsø, det eneste laget vi møter som har spilt en sesong mindre enn oss. Dette er en kamp vi må vinne for å sette oss i respekt, men skal vi greie det må vi nok slåss for hver eneste yard. Alt i alt blir dette en spennende, morsom og tøff sesong, der vi møter seks gode lag. Vi mener likevel vi har det som trengs for å ta med oss en del poeng.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x