Ny design: Grenland Grizzlies og Tromsø Trailblazers

NAIF redesign avlang

For tiden samarbeider vi med Stian Engen Design om å presentere en rekke forslag til alternativ design av hjelm og uniform for de norske lagene! Noen har nok allerede sett forslagene til ny hjelm-design, da Stian Engen har lagt ut disse for en tid tilbake. Uniformene er det derimot ingen som har sett før de dukker opp her første gang!

Dette er tiende utgave i artikkelserien. Vi har tidligere presentert følgende:

I dag er turen kommet til en klubb som faktisk ikke har vært i seriespill i det hele tatt enda, og en klubb som var i seriespill for første gang noensinne i helgen som gikk. Hils på Grenland Grizzlies og Tromsø Trailblazers!

Først ut er Grenland, som jo knapt har rukket å få en uniform, før Stian Engen altså designer en ny. Det kan høres noe schizofrent ut, all den tid nevnte Engen fikler med det første uniformsinnkjøpet også – Grizzlies er hans klubb. Uansett, slik ser det ut i dag:

Grenland Grizzlies uniform - foto Grizzliesno
Foto: Grenland Grizzlies på Facebook

Og slik har Stian Engen Design sett for seg en ny uniform:

grenlandgrizzlies_

Hva synes du at Grenland Grizzlies skal gå for?

[yop_poll id=»32″]

 

Tromsø Trailblazers har i det minste rukket å bruke sin uniform i en kamp, når de i helgen spilte mot Vålerenga Trolls 2. Slik så det ut, uniformsmessig:

Tromsø Trailblazers lagbilde 1ste kamp - fotograf ukjent

Det spørs om nytt draktinnkjøp står øverst på lista hos Nord-Norges stolthet etter én kamps bruk, men la oss allikevel se hva Stian Engen Design har tenkt som design for deres del:

tromsøtrailblazers_

Hva synes du at Tromsø Trailblazers skal gå for?

[yop_poll id=»33″]
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x