Avstemning: Linjecamp i 2016 – er du med?

Vi har de siste månedene så smått begynt å se på mulighetene for å arrangere en treningsleir for linjemenn i begynnelsen av 2016. Tanken er å i samarbeid med svært kompetente trenere for offensiv linje og(/eller) defensiv linje gi et tilbud om en treningsleir med fokus på linjespill, og på tvers av klubbgrenser.

Linjecampen 2009 - bilde 3
Fra en linjecamp i 2009

I første omgang ser vi for oss en treningsleir for spillere (herrer i denne omgang..) som er over 18 år. Dette er en type arrangement undertegnede har erfaring med å gjennomføre tidligere år. Det vi gjør nå er å undersøke interessen for tilsvarende arrangement. En treningsleir vil gjerne se noe a la dette ut formatmessig:

Lørdag:

  • Registrering
  • Trening 1
  • Lunsj
  • Trening 2
  • Middag
  • Filmgjennomgang

Søndag:

  • Frokost
  • Trening 3
  • Lunsj m/filmgjennomgang
  • Avsluttende møte, hjemreise

I etterkant av søndagen vil det bli sendt ut individuelle tilbakemeldinger til hver enkelt deltaker, samt gitt tilgang til film fra treningsleiren til hver enkelt deltaker.

Trenere vil være svært kompetente personer med god erfaring på sin posisjon. For offensiv linje kommer vi til å benytte en tidligere spiller med 4 års erfaring fra college-fotball i USA, og som også har spilt som proff i Europa, samt har trenererfaring gjennom flere sesonger. For defensiv linje vil det være tilsvarende form for nivå, uten at vi kan gå mer i detalj der ennå.

RB og LB-kampen 2010 - bilde 01
Fra en posisjonscamp i 2010

Det vil være mulig å delta både som spiller, og som observatør. Sistnevnte rolle er tiltenkt trenere som ønsker å være med en av posisjonstrenerne rundt for å lære mer om posisjonen og trenertips opp mot OL/DL. Observatørene vil kunne stille spørsmål til trenerne og være med disse under evalueringer og samkjøringsmøter underveis i treningsleiren.

Det vil være det grunnleggende som er fokus, men tilpasset den enkeltes nivå. Vi har ikke sett noen linjespillere i Norge som holder et nivå hvor det ikke vil kunne være noe å lære på en slik treningsleir. I motsatt ende av skalaen vil det nok være fordel å ha ihvertfall 1 sesong bak seg og ha brukt utstyr i kampsituasjon før, men utover det vil opplegget kunne tilpasses også for spillere med et stykke igjen til Norgestoppen.

Kostnaden for deltakelse vil være rundt 200-300,- kroner, noe avhengig av kostnad for lokalene vi benytter (innendørs kunstgress). Målet økonomisk er for vår del å gå i null, det vil si at utgiftene for arrangementet er dekket. Tidspunkt vil være en av helgene fra midten av januar til midten av februar 2016.

Nedenfor finner du en helt uforpliktende undersøkelse som vi foretar for å se hvor stor interesse det er for et slikt arrangement, og som vi ønsker at du som spiller OL eller DL svarer på. Vi setter pris på om du klikker på ALLE de stedene det kan være aktuelt for deg å delta. Vi mener ikke med det at du skal se for deg å delta flere steder, men derimot å gi oss en pekepinn om de stedene vi kan regne med flest deltakere, og dermed som vi begynner å jobbe konkret med:

 

[yop_poll id=»52″]

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x