Greg Kleidon – Norges beste trenerforbilde?

Norges beste trenerforbilde

Av-og-til.no arrangerer en kåring av Norges beste trenerforbilde. Det er funnet frem til 20 finalister på tvers av idrettsgrener, og en av disse er fra amerikansk fotball!

Greg er et kjent navn innen norsk amerikansk fotball. Ikke bare er han primus motor hos Eidsvoll 1814s, han er også assistenttrener på landslaget, og han driver Golden Leaf Foundation som har fokus på å bruke trenerkrefter på tvers av klubbgrenser og gjerne for unge utøvere.

I år har Greg Kleidon sitt langsiktige arbeid hos 1814s gitt godt utslag, og både U15, U17 og seniorlaget har vært eller skal (U15…) i NM-finale. U17 vant NM-gull, og U15 er favoritter til å vinne et de også. Greg, med bakgrunn fra University of Hawaii som punter, samt fra andre europeiske klubber som f.eks. Badalona Dracs og Swarco Raiders Tirol, kom til Norge som importspiller for mange år siden. På grunn av at han har både norsk og amerikansk pass, har han også selv fått spille på det norske landslaget, hvor han blant annet var sentral som spiller når vi tok sølv under C-EM i 2007.

Selv om Greg var aktiv som utøver så seint som i NM-finalen for senior i år, så er det først og fremst som trener og administrator han bruker kreftene i disse dager, og det gjør han på en ypperlig måte. Han er en inspirerende, jovial, dyktig og samtidig lærevillig trener, som på alle måter fortjener å vinne en pris som årets trenerforbilde. For det er nettopp det han er: Et forbilde.

Vi oppfordrer ALLE med hjerte for norsk amerikansk fotball til å stemme på Greg, og på det viset sørge for at både han og sporten får en ønsket og fortjent oppmerksomhet.

Greg - Norges beste trenerforbilde

Du stemmer her!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x