Klart for Linjecamp 13-14.februar!

Linjecampen 2009 - bilde 1

I oktober stilte vi spørsmålet om ønsket om en treningsleir for linjemenn. I desember informerte vi om at det ikke gikk å få det arrangert i Oslo-området. Nå har vi en positiv nyhet for alle som vil lære mer om linjespill: Det blir treningsleir!

Det lot seg dessverre ikke gjøre å få arrangert det hele i Oslo-regionen denne gang, men i Stavanger/Sandnes fikk vi tilgang til et anlegg som ble benyttet for et tilsvarende formål (Linje- og RB-camp) i 2009.

 

Sted og instruktører

Alexander Durazo - foto Krs Glads
Alexander Durazo. Foto: Tommy Egge

Treningsleiren finner sted i Actionball sine lokaler, lørdag 13.februar og søndag 14.februar. Dette er altså helgen etter Super Bowl, og helgen før landslagsleiren. Det vil være en flott anledning for linjespillere til å riste av seg rusten, få gode innspill og ny lærdom, og stille ekstra godt forberedt til helgen etterpå for de som skal til landslagsuttaket i Vallhall 19-21.februar.

På trenersiden er det den erfarne amerikanske treneren Alexander Durazo som tar seg av offensiv linje, mens vi kommer tilbake til hvem som blir instruktør for defensiv linje. Oppdatering 31.januar: Samtlige påmeldte så langt er for offensiv linje. Fokus for treningsleiren kommer derfor til å være på blokking og den posisjonen!

Arrangementet er åpent for spillere over 18 år. Det er ikke satt krav til erfaringsbakgrunn ved denne treningsleiren. Så lenge man har med fullt utstyr kan man delta, også uavhengig av forutgående erfaring. Vi er trygge på at man får utbytte enten man er helt fersk eller har en årrekke bak seg som spiller!

Vi skal legge til at det sees på muligheten for en tilsvarende treningsleir for kvinner senere i år. Dette kommer vi tilbake til.

 

Opplegget for helgen

Det vil være tre treninger, fordelt på lørdag 13.februar og søndag 14.februar. Det vil også være felles lunsj, middag på lørdagen, og noe filmgjennomgang. Opplegget er satt opp som følger:

Lørdag 13.februar

 • 09:00-09:45: Registrering
 • 10:00-11:30: Første trening
 • 12:00-13:00: Lunsj
 • 13:30-15:00: Andre trening
 • 15:30-17:30: Middag m/påfølgende filmanalyse

Søndag 14.februar

 • Kl. 10:00-11:30: Tredje trening
 • Kl. 12:00-13:00: Lunsj og avsluttende møte

 

Påmelding, overnatting og kostnad

Påmelding foregår gjennom skjemaet nederst på denne siden. Det koster 350,- kroner for å delta som spiller, og dette dekker 3 treninger, frukt og lunsj under arrangementet. Det er viktig å merke seg at man må ha med eget beskyttelsesutstyr; altså hjelm, skulderbeskyttelse (med treningsjersey) og bukse med full padding.

Man kan også melde seg på som trener, hvor man har anledning til å følge instruktørene og spillergruppa gjennom hele opplegget. Som trener koster det 200,- kroner for å delta; også dette inkluderer lunsj under arrangementet.

Overnatting er ikke en del av treningsleirens organiserte opplegg. Imidlertid er det overnattingsmuligheter i nærområdet; både Smarthotel Forus [reiserute], Thon Hotel Sandnes [reiserute] og Scandic Stavanger Forus [reiserute] er i rimelig avstand til Actionball-anlegget. De to førstnevnte er nærmest, og samtidig billigst.

Påmelding gjør du altså her! Skjema:

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Telefonnummer (obligatorisk)

  Hvilken posisjon vil du delta som? (obligatorisk)

  Offensiv LinjeDefensiv Linje

  Fødselsdato (år/måned/dag): (obligatorisk)

  Har du allergier som må tas hensyn til ved måltidene? Fortell oss i tilfelle hvilke:

  NB! Vi tar kontakt med alle påmeldte og bekrefter at påmeldingen er mottatt. Betalingsinformasjon (kontonummer, frist) foreligger i den bekreftelses-mailen.

  Subscribe
  Notify of

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  2 Comments
  Oldest
  Newest Most Voted
  Inline Feedbacks
  View all comments
  2
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x