Vil du være med å styre amerikansk fotball i Norge?

NAIF logo

Amerikansk fotball er ikke bare en idrett som bedrives på et kontinent langt unna oss; det er også en idrett som drives her hjemme. Sporten er som mange andre organisert inn under Norges Idrettsforbund, og da i særforbundet NAIF (Norges Amerikanske Idretters Forbund). Som mange andre idrettsforbund er NAIF tuftet på frivillige verv, og nå nærmer det seg valg der. I den forbindelse er jakten på egnede kandidater startet!

NAIF, som også organiserer enkelte andre idretter slik som cheerleading, disksport og la crosse, har sitt forbundsting søndag 3.april. Man er på jakt etter personer som har noe å bidra med (og ikke minst; personer som kan avsette tiden til å gjøre et solid stykke arbeid på frivillig basis!) både for enkeltidretter men selvsagt også på tvers av idrettsgrenene for alles felles beste.

Vervene som skal besettes (og stemmes over på Forbundstinget), er:

  • President, 1.visepresident og 2.visepresident
  • 2 styremedlemmer og 2 varamedlemmer i Forbundsstyret
  • 4 styremedlemmer i Forbundsstyret som samtidig er seksjonsledere for sine idretter, samt 4 personlige varamedlemmer for disse
  • Ungdomsutvalg bestående av 4 medlemmer og 4 varamedlemmer
  • Ankeutvalg bestående av 4 medlemmer og 4 varamedlemmer
  • Kontrollkomité bestående av Leder, 3 medlemmer og 4 varamedlemmer
  • Valgkomité bestående av Leder, 3 medlemmer og 2 varamedlemmer

Som man kan se er det i mange av tilfellene 4 medlemmer; dette gjenspeiler at forbundet har 4 seksjoner for idrettene amerikansk fotball, disksport, cheerleading og la crosse.

I disse dager har Valgkomitéen i NAIF sendt ut et skriv til alle organisasjonsledd innad i selve forbundet. Skrivet er noe forskjellig basert på hvem som er mottaker, men hovedtrekkene er som følger:

Søndag 3.april er det som dere vet Forbundsting. I den sammenheng oppfordrer NAIF sin Valgkomité at de av dere som ønsker å stille til gjenvalg gir oss i NAIF Valgkomité beskjed om dette innen nominasjonsfristen 15.februar.

Valgkomiteen har mailadressen valg@amerikanskeidretter.no, meld gjerne deres interesse så snart som mulig.

Som teksten indikerer er man på jakt etter motiverte personer. Forbundet er en arena hvor man kan gjøre viktige grep båe for å sørge for at idretten vedlikeholdes bra og vokser her til lands. NAIF og amerikansk fotball har behov for flere ressurssterke mennesker som kan dra oss i rett retning. Enten det er noe som fenger deg eller du kjenner noen du mener er gode kandidater til slike roller; kontakt valg@amerikanskeidretter.no med dine innspill innen 15.februar!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x