Klart for treningsleir i vest!

Åsane Seahawks inviterer tradisjonen tro til West Coast Winter Camp, som er en posisjonsrettet treningsleir med innhentet trenerkompetanse. I tillegg til å trekke i trådene med å bruke kontaktnettverket klubbens trenerstab har i Tyskland, så er det også med kompetanse fra USA.

Klubben samarbeider med det norske forbundet, NAIF, om arrangementet i år, og hele herligheten finner sted i Nordhordalandshallen 4-5.mars. Nordhordalandshallen ligger i Knarvik, 15-30 minutters kjøring (avhengig av sjåfør) nord for Bergen.

QB-posisjonen er spesielt sterkt ivaretatt i år, med både tyske Marico Gregersen og amerikanske Conor Lynch. Gregersen har bakgrunn fra blant annet Berlin Thunder i NFL Europe, mens Lynch har spilt DIII-college og i GFL for Berlin Rebels for noen år siden. Sistnevnte kommer vi tilbake til i en separat artikkel om ikke så altfor lenge. I tillegg til de to nevnte herrer består trenerstaben som er annonsert av følgende:

  • WR: Hannes Hansen, Kiel Baltic Hurricanes
  • RB: Timothy Speckman, Willamette University
  • OL: Robert Schramm, Hamburg Blue Devils
  • DL: Bernt Schnurrer, Schwäbisch Hall Unicorns
  • LB: Chris Eylmann, Kiel Baltic Hurricanes
  • DB: Cody Pastarino, Willamette University

Arrangementet er åpen for deltakere fra alle klubber i Norge, men man må være U17 eller eldre. Som spiller betaler man 600,- for herligheten, men man kan også være med som såkalt «skyggetrener» som følger posisjonstrenerne i arbeidet. Prisen for slike trenere er 500,-. Påmelding for alle sammen gjøres her:

Påmelding West Coast Winter Camp 2017

 

Dette er ikke første gang et slikt arrangement kjøres. Vi har omtalt West Coast Winter Camp i egne saker tidligere år:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x