Toppspiller brukes som blokke-slede, og det er vakkert…!

I det nasjonale college-mesterskapet tidligere denne uka var det til slutt Clemson som stakk av med seieren etter en hard og jevn batalje mellom to fantastisk gode lag. En touchdown kom etter linjespill som er verdt å merke seg, og det har du her:

Her er det verdt å legge merke til DT #54 hos Alabama, Da’Ron Payne, som har som jobb å kutte LG hos Clemson og «holde territoriet». Det vil i teorien tillate en LB bak ham å komme inn og stoppe Clemson sin RB for tap av yards. Det er ikke det som skjer. Istedenfor blir den 130+ kilo tunge og blodsterke spilleren rett og slett skjøvet bakover som dødkjøtt av C og LG hos Clemson, og da rett inn i LBeren han skulle åpnet rom for. Det ser komisk ut, og samtidig er det tekstbok-eksempel på double-team blokking fra offensiv linje sin side.

Så kan man heller stille spørsmål til LG Taylor Hearns hos Clemson sin oppførsel i slutten av spillet med å dytte hodet til Da’Ron Payne ned i bakken, men det ble ikke noe flagg ut av det – og Clemson scorte en viktig touchdown som var viktig i å sikre dem en lenge etterlengtet seier!

 

Via Deadspin.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x