En britisk spillefilm om amerikansk fotball?!

Gridiron UK the movie

Amerikansk fotball i Storbritannia er som her hjemme i Norge en nisjeidrett, og allikevel med en viss historie etterhvert. Nå jobbes det iherdig med et prosjekt som allerede er en fullblods spillefilm hvor amerikansk fotball -i Storbritannia!- er en sentral del av det hele!

Det er en komedie det er snakk om, og skaperne av filmen har gjort som mange i våre dager gjør; de har snudd seg til internett og kronerulling her for å finansiere ferdig prosjektet. Dermed har de også gitt oss alle en smakebit på filmen, og den finner du på Indiegogo.com, hvor du også finner informasjon om filmen – som faktisk er klar for å slippes!

Filmen ble faktisk innspilt helt tilbake i 2012, men har ikke blitt distribuert ennå. Det er dette sistnevnte som produsenten bak filmen nå ønsker å få ordnet, slik at mesterverket kan nå deg og meg, eller ihvertfall ganske mange rundt om i Storbritannia og ellers i verden.

Filmen baserer seg på en sann historie, og har det britiske laget Crewe Railroaders og miljøet der som en god porsjon av innholdet. Med flere noenlunde kjente britiske skuespillere på laget i tillegg til den gamle running backen til Green Bay Packers, Dorsey Levens, på laget, så vil vi tro dette kan være underholdende for ihvertfall de av oss som umiddelbart ser en gjenkjennelsesfaktor kombinert med favorittsporten vår!

Filmen fikk oppmerksomhet så langt tilbake som i desember 2012, som denne reportasjen på britisk TV viser:

Gridiron UK Location

 

Vi gleder oss til å se det ferdige produktet, som altså bare ligger og godgjør seg 🙂

Som en ekstra bonus; her er kampfilm av laget (og året) spillefilmen baserer seg på – Crewe Railroaders 1985:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x