Jonas Hagerup: Linjemann med beviselig suksess på college!

Den offensive linjemannen Jonas Berntsen Hagerup er et velkjent navn innen norsk amerikansk fotball etter å ha dominert i Eliteserien for Oslo Vikings i flere år. Nå er han å finne på JUCO-nivået i USA, hvor han starter på OL for smått legendariske City College of San Francisco!

At Berntsen Hagerup gjør sine saker skarpt finnes det også visuelle bevis for. Ta en kikk på hans highlights for første halvdel av sesongen her:

City College of San Francisco er en toårig skole slik junior college er, og det vil si at man spiller der som freshman og sophomore. Berntsen Hagerup er sophomore, og dermed inne i sin siste sesong for skolen hvor spillere som f.eks. O.J. SimpsonDick Stanfel og DeJon Gomes har spilt tidligere. Rams, som laget heter, har vunnet hele 10 nasjonale mesterskap i årenes løp – senest i 2015. I år er de 8-3 og et meget habilt lag. Hvor veien går videre for Jonas Berntsen Hagerup er vi ikke kjent med her og nå, men at han holder nivået -og vel så det- for en skole som CCSF lover godt for at football-fremtiden er lys!

Om du ønsker et mer dyptpløyende blikk på Jonas Berntsen Hagerup i aksjon for CCSF, så kan du f.eks. se denne kampen fra 14.oktober hvor Rams spiller på hjemmebane i svarte uniformer (og røde hjelmer) mot Diablo Valley. Berntsen Hagerup spiller RG med #72:

City College of San Francisco Football - Rams vs Diablo Valley College Vikings, October 14, 2017

 

Hat tip: Martin Ofoghi

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x