Når Movember gir ekstra mye mening

Movember er en flott kampanje som har kjørt i noen år nå, og hvor inntektene går til veldedige formål som alle har det til felles at de har som mål å bekjempe kreft.

Også personer innen amerikansk fotball-miljøet har slengt seg på kampanjen og sørger for å gro bart i november som en synlig støtte til Movember sin visjon: «Å ha en varig innflytelse og gi menns helse et nytt ansikt».

Trond Stokkan (#79) som spiller for Bergen Storm, 2003.

En av de som har gjennomført sin personlige Movember-kampanje i flere år, er Trond Stokkan. Bergenseren er tidligere spiller for Bergen Storm, ildsjel utenfor banen, og er nok for mange i miljøet mest kjent som dommer gjennom mange år. Han har både dømt flere NM-finaler og dømt internasjonalt. Trond har en ekstra sterk knytning til saken Movember er mest forbundet med å bekjempe, kreft, da han selv har hatt kreft tidligere.

I år ble det dessverre også sånn at november ikke bare markerer måneden hvor Trond er aktiv med sin Movember-kampanje, men også måneden hvor han fikk beskjed om tilbakefall. Det skjedde torsdag forrige uke. Når du leser disse ordene er Trond Stokkan atter en gang på operasjonsbordet og kjemper i aller høyeste grad sin personlige kamp mot kreften.

Trond Stokkan i front, NM-finalen U19 2011. Foto: Truls Bråthen

Vi her hos Amerikansk Fotball har våre tanker hos Trond i dag, og bidrar til kampanjen. Det hadde vært veldig bra om enda flere hadde anledning til å vise sin støtte til Trond gjennom å gi en slant til hans Movember-kampanje, og på det viset konkret vise solidaritet med en som har gjort en positiv forskjell for norsk amerikansk fotball!

Du finner Trond Stokkan sin Movember-kampanje her:

Movember Norge – Trond Stokkan

 

Del gjerne denne saken videre slik at flere kan bli med og bidra i Trond sin Movember-kampanje!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x