Kamp: Marshall vs. Louisville 2016!

Nysgjerrig på å se en norsk spiller på høyeste college-nivå? I denne kampen får du det! Kåre Vedvik, med bakgrunn fra AFC Show/Lura Bulls har vært både kicker og punter hos Marshall noen sesonger nå. I 2016 var det punter (og holder) han konsentrerte seg om, og da fikk han nok å gjøre når University of Louisville med den fremtidige Heisman-vinneren Lamar Jackson kom på besøk!

Kåres aller lengste punt får du dessverre ikke se, da filmen starter etter de to første spillseriene i kampen, men alt resten får du. Inkludert et fake punt som Kåre Vedvik løper for et nytt første forsøk! Du får også se QB Lamar Jackson, tidenes yngste Heisman-vinner noen måneder seinere. Det sier seg nesten selv at dette ikke blir en spesielt jevn kamp, men det er artig med mye bra spill allikevel!

Kåre Vedvik. Foto: Sholten Singer

Kåre Vedvik finner du med draktnummer #16 hos Marshall, og i tillegg til å punte og være holder noterer vi oss at han også gjør en takling underveis! 2016 var junior-sesongen til Kåre, som er senior i 2017. Han har spilt NCAA FBS-fotball for Marshall siden 2013 (hvor han ble redshirted). I fjor ble han også kåret til Conference USA sin Special Teams Player of the Week ved en anledning, så han viser gode egenskaper! Før 2017-sesongen har det faktisk vært snakk om at han kan være både punter og kicker for Marshall:

I 2016 var det imidlertid punting for alle penga, og det er blant det du får se her:

 

Play-by-play og Box Score fra kampen finner du her hos ESPN.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x