Videointervjuer: Hovedtrenerne for Gladiators og Bulls

I helgen ble det spilt scrimmager og treningskamper en rekke steder. Et av stedene var Sandnes, hvor vi var tilstede når Kristiansand Gladiators, Haugesund Hurricanes og Lura Bulls møttes.

De to 1.divisjonslagene, Gladiators og Hurricanes, vekslet på å ha lagdeler på banen for å spille mot Eliteserielaget Lura Bulls sine lagdeler. Det ble en god gjennomkjøring for alle lagene, og etter scrimmagen fikk vi gjort intervjuer med to av lagenes hovedtrenere.

Kristiansand Gladiators sin hovedtrener Gjøran Thomassen er ny i den rollen for året, men på ingen måte ny i Gladiators. Han hadde laget sitt klar til kamp selv med noen manglende spillere for dagen, slik situasjonen ofte er for norske lag. Her er hva han hadde å fortelle oss:

Intervju med Gjøran Thomassen 26.mars 2017

 

Lura Bulls sin hovedtrener Alexander Durazo fikk testet laget sitt mot to motstandere som begge var ivrige på å vise seg frem og teste nivået mot et Eliteserielag. Hva fikk så han og Bulls ut av dagen, og hvordan ligger laget an før sesongstart? Det får du mer om her:

Interview with Alexander Durazo March 26th 2017

 

PS! Vi fikk beklageligvis ikke gjort et tilsvarende intervju med Haugesund Hurricanes, da vi brukte litt vel lang tid på andre intervjuer og samtaler i kjølvannet av kampslutt. Vi kommer tilbake til Haugesund senere i april 🙂

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x