Mexico neste også for Terrell Owens?

¡Prepara tu palomitas de maíz! Tidligere meldte vi at Chad Johnson var på vei for å spille fotball i Mexico, og nå kan det se ut som at Terrell Owens blir med ham! Ifølge den spanske sportsavisen AS vurderer også Terrell Owens å spille i den meksikanske proffligaen LFA, for laget Fundidores de Monterrey.

Med Terrell Owens og Chad Johnson har plutselig den mexicanske serien to av de mest markante og spesielle receiverne fra de siste årene. Begge er kjent for storspill på banen og kontroverser av banen, og begge forbindes med storslagne og overdådige feiringer av den grad som ofte ender opp med å bli flagget ned. Spørsmålet er selvsagt hvor mye fotballegenskaper de har igjen i kroppen, men uansett bør de kunne klare å underholde i Mexico.

Terrell T.O. Owens

Owens og Johnson spilte forøvrig sammen i Cincinnati Bengals en sesong i 2010. Individuelt gikk det greit for begge spillere, men for laget var sesongen en katastrofe, der de gikk fra 10-6 året før til 4-12 det året.

Vi venter i spenning på å se om det kommer flere store navn på spillerlistene til de meksikanske klubbene. Kan Brett Favre lures ut av pensjonisttilværelsen? Vil LFA ende opp som ligaen nostalgikere ser på når de vil se fotball fra for 15 år siden?

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x