Hvordan ser det ut på Jordal nå?

Jordal kunstgress er en historisk viktig bane for norsk amerikansk fotball. Ingen baner har sett flere NM-finaler, og det er nok neppe noen baner som har sett flere kamper innen amerikansk fotball i Norge totalt sett heller. Jordal kunstgress har de senere årene primært vært kjent som hjemmet til Norges eldste eksisterende klubb: Vålerenga Trolls.

Som vi har omtalt i fjor skal hockeyarenaen Jordal Amfi erstattes, og det påvirker Jordal kunstgress. Den er i stor grad gjort om til anleggsområde, i tillegg til at det er plassert en midlertidig treningshall for ishockey på selve banen.

Dette betyr at Vålerenga Trolls er hjemløse i minst et par år, og det har vært en bitter pille å svelge for mange i vårt miljø. I det hele tatt har amerikansk fotball fått kjenne på hvordan det er å være et stebarn i idretts-Norge, noe vi oppriktig må kunne si at oppleves mange steder i landet. Ikke alle steder, men mange.

Hvordan ser det ut på Jordal kunstgress nå? Vår reporter Morten Midtsund tok turen dit for ca. en uke siden, og gir deg en oppdatering i visuell form her:

 

Hvordan ser det ut inne i den midlertidige hockeyhallen som er plassert på banen? Det ser du litt mer om i denne skrytevideoen fra den ene entreprenøren:

Midlertidig hall på Nye Jordal Amfi

 

Vi håper Jordal kunstgress snart er tilbake i de rette hender, og at banen igjen skal få oppleve amerikansk fotball – og at vi skal få oppleve amerikansk fotball på Jordal kunstgress!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x