Viasat slår på stortromma og viser…Legends Football League

Viasat annonserte i forrige uke at de fremover vil gi norske seere den noe spesielle formen for amerikansk fotball som Legends Football League representerer. Det mange oppfatter som destruktivt for bildet av den faktiske kvinnefotballen, er altså noe Viasat ser en verdi i å sende på norske TV-skjermer.

Legends Football League begynte sitt liv som Lingerie Football League, og dermed har du også litt av bakgrunnen for at ligaen i det hele tatt eksisterer. Vi har tidligere omtalt LFL ved et par anledninger. Det er en kontroversiell liga som ikke legger skjul på at de er et underholdningsprodukt fremfor noe annet. Spørsmålet mange stiller seg rundt LFL er imidlertid hva man skal godta som underholdning. Der har ligaen skapt mye debatt. Nå velger altså Viasat å tilby LFL som en del av sitt sportstilbud. Det får flere seere til å reagere, noe blant annet et par erfarne kjennere av sporten lot Viasat få vite via Facebook-siden Viasat All American:

Viasat forteller i sin annonsering av det hele at serieåpningen er 15.april, og ellers litt fakta om ligaen. De avslutter sin artikkel med denne videoen:

 

Om Viasat sin plutselige satsing på Legends Football League har sammenheng med andre nyheter som er på gang rundt ligaen vet vi ikke – vi kommer tilbake til det sistnevnte senere denne uken.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x