Von Miller – toppnivå på outside linebacker i NFL

von_miller_by_hazzbrogaming-d83yn0x

Denver Broncos sin outside linebacker Von Miller var svært synlig i AFC Conference championship-kampen mot New England Patriots. 2,5 sacks i tillegg til en rekke viktige taklinger. Miller er utvilsomt et navn å merke seg i forkant av Super Bowl. Om du ikke har gjort det for lengst, selvsagt.

Det sistnevnte burde egentlig være en selvfølge om man følger NFL; Von Miller er en svært åpenbar toppspiller som også har gleden av å spille på et meget solid forsvarslag. Miller er selv en meget sentral årsak til at de er solide. Det kan f.eks. nevnes at han tidlig i 2015-sesongen passerte 50 sacks i løpet av karrieren. Kun to spillere gjorde det raskere enn ham; Reggie «The Minister of Defense» White og Derrick Thomas. De to er begge i Pro Football Hall of Fame, så om Von Miller kan holde det tempoet oppe noen år til; ja da lover det godt for hans kandidatur en gang langt der inne i fremtiden.

En annen ting som vil hjelpe hans kandidatur, er en Super Bowl-seier om litt over en uke. Ikke at det er opp til ham alene, men slike milepæler har en tendens til å henge ved på en positiv måte, ikke minst når vi snakker om noe som faktisk heter Hall of Fame.

Vi skal forøvrig legge til at nettopp Derrick Thomas er Von Miller sin egen favoritt-spiller, og årsaken til at han spiller med draktnummer 58 (slik Thomas gjorde).

Hva er det så den tidligere Texas A&M-spilleren som ble draftet av Denver Broncos med det andre valget i 1.runde av 2011-draftet, står for på banen? La oss ta en kikk:

Von Miller || "MVP" ᴴᴰ || Denver Broncos Highlights

 

De fysiske forutsetningene til Von Miller er det ingenting å si på, og han har benyttet dem vel i sine 5 sesonger, hvor det har endt med Pro Bowl-invitasjon 3 ganger, og 1st team All-Pro 2 av de samme sesongene. Sports Science tok en kikk på de forutsetningene det året han ble draftet:

Sport Science: Von Miller

 

Hva så med Super Bowl? Von Miller har spilt mot Carolina Panthers én gang før i karrieren. Det var så langt tilbake som i 2012, så vi skal være forsiktige med å trekke for mange sammenligninger – det har skjedd mye på de årene. Vi noterer oss imidlertid at om Von Miller presterer 6 taklinger og sacker Cam Newton 1 gang nå også, så vil det kanskje være et bidrag en Super Bowl-vinner verdig. Vi får se…I denne artikkelen gir vi det siste ordet til Von Miller selv:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x