Oslo Vikings 30 år – nå blir det feiring!

oslo-vikings-30-ar

En av Norges aller eldste klubber er 30 år i år, og har hatt en god del årsaker til å feire flere ganger i 2016 – blant annet vant Oslo Vikings NM-gull på senior, og ble seriemestere på U15 nivå i år. Nå skal klubben samle både nye og gamle tropper for å feire seg selv kommende helg.

Det hele foregår på Havna Hotel Tjøme fredag-søndag, hvor mange av de som har utgjort klubben gjennom 30 år vil samles for å sette pris på historien, klubben og hverandre.

Vi kommer i løpet av uken til å publisere noen saker knyttet til dette – blant annet et lengre intervju gjort med tidligere hovedtrener Chris Gauvreau når vi besøkte Canada i sommer. Du kan forvente publisering av det intervjuet torsdag. Om lykken står oss bi har vi også en podkast fredag morgen som inneholder en del rundt Oslo Vikings sin historie.

Her i denne artikkelen tar vi med oss noen høydepunkter fra de mange artiklene vi har skrevet som involverer Oslo Vikings. Om du går på Amerikansk Fotball sin webside og søker på Oslo Vikings vil du få opp 27 sider med mange artikler på hver side, så det er en god del materiale å ta av etterhvert!

Her er en del lesestoff (samt bilder og video!) om Norges nest eldste eksisterende klubb, Oslo Vikings:

Som en ekstra bonus tar vi med oss at det finnes mye morsomt lesestoff fra noen av Oslo Vikings sine beste år på den gamle TNFJ-websiden, og du finner en god porsjon av det her:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x