Amerikansk Fotball Podkast – Episode 16

soundcloud_final_1

Episode 16 av Amerikansk Fotball Podkast er på plass! At NFL har startet, U19 er i full sving, og framtiden for norsk seniorfotball er blant det vi har på maten i denne episoden. Alt er ikke fryd og gammen hverken i Norge eller over dammen, og det reflekterer denne sendingen.

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. acastiTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • BVHIF Ironmen er en klubb i Bærum, men U19-laget deres består av spillere også fra klubbene i Drammen og Tønsberg. Vi snakker med hovedtrener for Ironmen U19, som selv tilhører Tønsberg Raiders, om hvordan samarbeidet fungerer.
  • Lura Bulls informerte nylig om at de vil ta steget ned fra Eliteserien til 1.divisjon. Vi har snakket med Vålerenga Trolls sin formann om det.
  • I tredje periode av sendingen har vi snakket med hovedtrener hos Eidsvoll 1814s om at Bulls trakk seg, importer, og hvordan det hele påvirker tankene om Eliteserien 2017 og fremover.
  • I fjerde og siste periode er det NFL som er fokus, og vi tar en kikk på uke 1, med spesielt fokus på Chiefs mot Chargers, samt Cleveland Browns og QB Robert Griffin III.

Sendingen er delt inn i 4 perioder på rundt 10 minutter hver. Totalt er sendingen på 45 minutter og 52 sekunder denne gang.

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Patrick Hamnøy

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Arne Johnsen, Simen N. Kristensen, Greg Kleidon, Eyvin Nygaard Sommerseth og Jarle Magnus Henriksen.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x