Amerikansk Fotball Podkast – Episode 20

soundcloud_final_1

Episode 20 av Amerikansk Fotball Podkast er på plass! Trener- og Dommersamling, U19-NM, NFL i London og Oslo Vikings er blant det som står på programmet denne gang!

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. acastiTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • NM for U19 ble spilt forrige helg. Vi har snakket med hovedtrener for Vålerenga Trolls, Scott Boer, om kampen, laget og alt rundt!
  • Det foregikk en trener- og dommersamling i Trondheim nylig. Vi tar for oss innholdet og nytteverdien i et slikt nasjonalt arrangement.
  • NFL har gjennomført kamper i London i en årrekke. Vi har vært på tur og går igjennom hvordan en slik kamp og opplegget i tilknytning til den oppleves fra et fan-perspektiv!
  • Oslo Vikings er 30 år. Det er jubileumsfest i helgen, og vi markerer det hele med artikler og spesialpodkast. Det får du vite mer om i 4.periode av denne sendingen!

Sendingen er delt inn i 4 perioder på i snitt noe under 10 minutter hver. Totalt er sendingen på 35 minutter og 39 sekunder denne gang.

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Patrick Hamnøy

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Scott Boer, Morten Midtsund og Jarle Magnus Henriksen.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x